ZNA I S KIME

Zvijezda ‘Beverly Hillsa‘ nakon 14 godina braka, u jeku borbe s rakom, saznala da joj suprug ima aferu

Za nevjeru svog supruga Shannen je saznala prije operacije tumora na mozgu, o čemu je progovorila u svom novom podcastu

Shannen Doherty

 Rmbi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Shannen Doherty (52) tvrdi da je otkrila kako je njezin suprug imao aferu baš prije nego što je ona trebala ići na operaciju tumora na mozgu. U premijernoj epizodi svog podcasta „Let‘s Be Clear” prisjetila se kako se nosila s razvodom od Kurta Iswarienka dok se istovremeno borila s rakom u četvrtom stadiju početkom ove godine.

„Na operaciju sam išla rano ujutro i išla sam nakon što sam saznala da je moj brak zapravo gotov, da je moj muž imao aferu dvije godine”, rekla je Doherty.

Iako glumica priznaje da je Iswarienko „želio” biti uz nju, na kraju je odlučila da „ne može ići na tu operaciju s njim tamo”.

image

Shannen Doherty

Neilson Barnard/Getty Images/Profimedia/

„Osjećala sam se tako izdano. Na kraju dana, osjećala sam se tako nevjerojatno nevoljenom od nekog s kim sam bila 14 godina, od strane nekoga koga sam voljela svim srcem”, pričala je zvijezda „Beverly Hillsa, 90210”.

Uz sebe je u tom trenutku imala majku, brata i najboljeg prijatelja Chrisa. Iako je operacija bila uspješna, morala je ići i na zračenja i nakon toga se nastavila boriti s iscrpljujućom bolešću.

„Samo sve to prolaziti dok pokušavaš shvatiti hoćeš li se je*eno razvesti i pokušavaš doći do istine o tome”, priča u podcastu.

Doherty i Iswarienko su se rastali u siječnju, u istom mjesecu kada je ona operirana, a zahtjev za razvod od fotografa podnijela je tek u travnju. Unatoč nevjeri, glumica kaže da joj je bilo teško napustiti njihov brak.

image

Shannen Doherty i Kurt Iswarienko

Celebrity Photo/Avalon/Profimedia/Celebrity Photo/avalon/profimedia

„Bila sam tako zbunjena i bila sam na steroidima i mnogim stvarima zbog operacije jer nisu htjeli da mi mozak otekne. I iskreno, još je uvijek jako teško. Da, donijela sam odluku o razvodu, ali s tom osobom me vežu mnoge uspomene”, ispričala je.

Otkrila je kako je tada postala „opsjednuta” otkrivanjem svakog detalja izdaje svog supruga „kroz razgovore, očekujući da netko bude iskren”.

„Ako dijelite 14 godina zajedno i varali ste, ne zaslužuje li ta osoba apsolutnu istinu bez obzira na to koliko je to boli?”, pitala se. Doherty tvrdi kako je razgovarala s djevojkom s kojom ju je varao dvije godine, ali nije otkrila njezin identitet.

Podsjećamo, Doherty je prvi put dijagnosticiran rak dojke 2015. godine, a dvije godine kasnije objavila je da je otišla u remisiju. Međutim, rak joj se vratio 2019. i napredovao do četvrtog stadija šireći se na mozak.

Prije braka s Iswarienkom, bila je u braku s Ashleyjem Hamiltonom od 1993. do 1994. i Rickom Salomonom od 2002. do 2003.

image

Shannen Doherty

Fox-broadcasting Co. - Album/Album/Profimedia/Fox-broadcasting Co. - Album/album/profimedia

„Bilo je neugodno. Užasnuta sam što ne mogu održati vezu. Triput sam propala u braku, ali i dalje vjerujem u ljubav”, razočarana je.

Iako je preuzela odgovornost za neke probleme u braku s Iswarienkom, dala je doznanja da je prekid njegova krivica.

„Moram voljeti sebe i obračunati se s prošlošću, stvarno, prije nego što mogu krenuti dalje i sad sam prilično sigurna da ću upoznati nekoga, nadam se uskoro.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. travanj 2024 22:02