SASVIM OTVORENO

Zvijezda 'Gospodara prstenova' otkrila mračnu tajnu Hollywooda: 'To je leglo pedofilije!'

 Getty Images / Getty Images

Zvijezda filma 'Gospodar prstenova' u intervju za Sunday Times iznio je poprilično teške optužbe na račun pedofilije i Hollywooda.

- Očito je da se u Hollywoodu događa nešto veliko. Sve je to organizirano. Ima puno zmija u ovoj industriji, ljudi koji na umu imaju samo svoje interese. Postoji ta tamna strana u dubini Hollywooda, sve najgore stvari su se tamo dogodile. A ono što me najviše zabrinjava kad je ova situacija u pitanju je to što žrtve nisu u mogućnosti dignuti glas protiv moćnih ljudi. Ako odluče progovoriti, njihov život može biti bespovratno oštećen - rekao je Elijah Wood.

Dodao je da kad vas kad ste mladi i nadobudni, kad imate malo znanja o svijetu i svim silama želite uspjeti, osobe parazitskih interesa vide kao plijen.

- Ja nisam bio žrtva pedofila ni zlostavljanja jer me je majka Debra dobro štitila. I danas, kad je odrastao glumac u Hollywoodu, svjestan je da se takve stvari i danas događaju.

Zvijezda 'Gooniesa', Corey Feldman, iste je optužbe na račun Hollywooda iznio još 2011. godine.

- Broj jedan problem u Hollywoodu je, i uvijek će biti, pedofilija. To je najveći problem djece u ovoj industriji. I pomno skrivana tajna - rekao je tada.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 05:37