SPORNA OPORUKA

Zvijezda Harryja Pottera dugogodišnjoj ljubavnici s kojom ima dva sina nije ostavio ništa, evo kome ide bogatstvo

Hart, koja je živjela sa Gambonom u kući u zapadnom Londonu, nije dobila ni centa u oporuci koja je sastavljena i potpisana 2016.

Daniel Radcliffe i Michael Gambon

 Warner Bros Co/Everett/Profimedia/

Sir Michael Gambon svoje imanje vrijedno gotovo dva milijuna eura ostavio je svojoj supruzi, ne ostavljajući ništa dugogodišnjoj ljubavnici s kojom je dobio dva sina tinejdžera.

Glumac koji je utjelovio Dumbledorea u slavnom filmskom serijalu o Harryju Potteru godinama je provodio vrijeme sa suprugom Lady Anne Gambon i 25 godina mlađe scenografkinjom Phillipe Hart.

Nakon njegove smrti prošlog rujna u dobi od 82 godine, danas je objavljena njegova oporuka, koja pokazuje da je gotovo cijelo bogatstvo prešlo na Lady Anne.

Hart, koja je otvoreno živjela sa Gambonom u kući u zapadnom Londonu, nije dobila ni centa u oporuci koja je sastavljena i potpisana 2016.

image

Michael Gambon

Bronte Film And Tv - Bbc - Album/Album/Profimedia/Bronte Film And Tv - Bbc - Album/album/profimedia

S glumcem je dobila dvoje djece - 17-godišnjeg Toma i 15-godišnjeg Williama, koji su dobili samo po 12.000 eura, stoji u dokumentu na tri stranice.

Hart je odbila reći Daily Mailu je li znala da je izostavljena iz oporuke.

- Ne tiče me se. Stvarno ne želim razgovarati o ovome - kratko je poručila

Njegov sin Fergus (60) također je odbio komentirati oporuku.

Sir Michael je preminuo u rujnu prošle godine od upale pluća, a kraj njegove postelje bili su njegova supruga Anne i sin Fergus.

Gambon i Hart svoju vezu uopće nisu skrivali pa je tako slavni glumac svoju djevojku upoznao s ljudima poput Charlesa Dancea i Maggie Smith, koji su s njim glumili u filmu Gosford Park iz 2001. godine.

Lady Gambon u početku je bila shrvana viješću o drugoj vezi njezina supruga te se iselila iz kuće koju su dijelili.

Ali onda se pomirila s dogovorom i vratila se u njihov dom u Gravesendu. Ova umirovljena matematičarka udala se za Sir Michaela Gambona 1962. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 21:42