ISKRENO PRIZNANJE

Zvijezda hit serije ne štedi bivšu suprugu: ‘U tom braku sam se osjećao uškopljeno‘

Zvijezda ‘Pune kuće‘, koji se razveo od Romijn 2004., dodao je da je u to vrijeme ulagao samo ‘50, 60 %‘ truda u brak i karijeru

Rebecca Romijn i John Stamos

 Sbm/Picturelux/Hollywood Archive/Profimedia/Sbm/picturelux/hollywood Archive/profimedia

Tijekom pojavljivanja u ‘The Howard Stern Showu‘ Sirius XM-a, 60-godišnja zvijezda ‘Pune kuće‘ John Stamos progovorio je o svom braku s bivšom suprugom Rebeccom Romijn i o tome kako je njegovo razočaranje zbog njegove rane karijere utjecalo na njihov odnos.

Stamos je priznao da je prestao stavljati svoju karijeru na prvo mjesto dok je gledao kako karijera modela Victoria‘s Secreta vrtoglavo raste, zbog čega se osjećao "uškopljenim" u njihovom braku.

"Volio sam je i mislio sam da je super talentirana. Tako da sam bio sretan što sam to učinio", rekao je o razdoblju dok je pomagao 50-godišnjoj Romijn da pokrene svoju glumačku karijeru. "Ali zaboravio sam na sebe. Ona je počela rasti, a ja jednostavno nisam obraćao pozornost na svoje stvari. I to nije bila njezina krivnja", dodao je.

U to vrijeme, Stamos, koji se oženio glumicom i manekenkom 1998., završio je snimanje svog hit sitcoma ‘Puna kuća‘ tri godine ranije.

“Rekao sam, ‘Znaš što? Dosta mi je slave, dobro sam. Uperimo svjetla reflektora na nju.’ I volio sam to gledati. Mislim da me je prerasla", rekao je glumac za People.

Zvijezda "Pune kuće", koji se razveo od Romijn 2004., dodao je da je u to vrijeme ulagao samo "50, 60 posto" truda u svoj brak i karijeru.

image

Rebecca Romijn i John Stamos

Jen Lowery/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Jen Lowery/mega/the Mega Agency/profimedia

“Nisam radio ni na čemu. Ni oko čega se nisam trudio koliko sam trebao", priznao je i dodao da bi mu "život bio puno bolji" da je uložio dodatni napor. Unatoč tome, Stamos (60) rekao je kako ne vjeruje da je njegova veza s bivšom manekenkom Victoria‘s Secreta (50) trebala trajati zauvijek.

Podsjetimo, bivši par zaručio se 1997., a vjenčao sljedeće godine. Glumac je kasnije podnio zahtjev za razvod u kolovozu 2004. godine. Stamos, koji sada promovira svoje memoare "If You Would Have Told Me", nedavno je priznao za People da je mislio da je Romijn "vrag" tijekom njihova razvoda.

“Jednostavno sam je mrzio”, rekao je i dodao: “Nisam mogao vjerovati koliko sam je mrzio i to mi je uništilo život.”

Dodao je da je razlaz "predugo bio potresan", iako sada prepoznaje i svoju ulogu u prekidu. “Počnete razmišljati - ‘Oh, ona nije bila vrag. Možda sam ja bio kriv koliko i ona‘", priznao je Stamos.

"Uveliko je vladalo mišljenje da me je ostavila jer je njezina karijera išla sjajno, a moja nije. Ne krivim je za to. To je bila samo percepcija drugih ljudi", zaključuje.

Stamos se 2018. vjenčao za sadašnju suprugu Caitlin McHugh, a zajedno imaju sina Billyja. Što se tiče Romijn, ona se 2007. udala za Jerryja O‘Connella i imaju kćeri blizanke Charlie i Dolly.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:03