HIT SERIJA

Zvijezda ‘Stranger Thingsa‘ otkrila jednu stvar koja je redateljima zasmetala: ‘Zaprepastili su se kad su shvatili‘

Dok družina iz serije ima samo oko 14 godina u četvrtoj sezoni, glumci koji ih tumače sada imaju od 17 do 20 u stvarnom životu

Noah Schnapp 2016. i 2022.

 Profimedia

Noah Schnapp, jedan od glavnih glumaca hit serije "Stranger Things", rekao je da redatelji serije nisu bili oduševljeni kada su shvatili da njihova mlada glumačka postava stari brže od njihovih likova u seriji, piše Insider.

Naime, 17-godišnji glumac od svoje desete godine tumači ulogu Willa Byersa u Netflixovoj seriji koja je premijerno prikazana 2016. godine. Za Flaunt Magazine je rekao da je prošao kroz pubertet prije Willa, što je dovelo do "zaprepaštenja" na setu.

- Bilo je to vrhunac promjene, pubertet i odrastanje zajedno. Jednostavno se sve mijenjalo kod svih nas, a redateljima se to jednostavno nije sviđalo - rekao je Schnapp za Flaunt.

image

Glumačka ekipa hit serije "Stranger Things" u četvrtoj sezoni

Netflix/Everett/Profimedia/Netflix/Everett/Profimedia

Schnappovi kolege, među kojima su Millie Bobby Brown, Finn Wolfhard, Caleb McLaughlin i Gaten Matarazzo, također su započeli seriju mlađahni, baš kao i Schnapp. McLaughlin, najstariji iz te grupe, imao je samo 14 godina kada je serija premijerno prikazana.

Dok družina iz gradića Hawkins ima samo oko 14 godina u četvrtoj sezoni serije, glumci koji ih tumače sada imaju od 17 do 20 u stvarnom životu. Ross Duffer, jedan od producenata serije "Stranger Things" je zajedno sa svojim bratom Mattom Dufferom, ranije rekao za TV Line da je "siguran" da će serija napraviti "određeni vremenski skok" u svojoj petoj i posljednjoj sezoni s obzirom na godine glumaca.

image

Noah Schnapp 2022.

Veeren/Bestimage/Profimedia/Veeren/Bestimage/Profimedia

Schnapp je rekao Flauntu da se sjeća kako mu je producent prišao u jednoj ranijoj sezoni i pitao bi li mogao povisiti ton glasa i "malo se pognuti" kako bi zadržao "mladost i nevinost" svog lika nakon što je krenuo u pubertet.

- Nisam znao što bih mu rekao. Ne zvučim više mlado - rekao je Schnapp.

image

Noah Schnapp u prvoj sezoni

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia

Međutim, osvrćući se na seriju, Schnapp je rekao Flauntu da ona služi kao "arhiva" njegova rada tijekom njegove adolescencije, što znači da može gledati sebe kako "odrasta na ekranu".

- Moći ću to pokazati svojoj djeci i baš je ludo da će moja izvedba živjeti zauvijek - rekao je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 04:27