DUBOKO ZAKOPANA

FOTO: SARA SUČIĆ U LJETNOM IZDANJU AUTO KLUBA MAX Cura koja obožava svoje tijelo

Sara je odustala od studija informatike. Sada važe između glume (jer je, kaže, dobra u fejkanju) i medicine (zanima je kirurgija)

Sara se namješta na već ugrijanom limu. Penje se po haubi, na trenutke klizi, možda bi bilo i smiješno da nije tako prokleto seksi. S bokova joj vise halteri. Ne pridržavaju ništa, samo se senzualno ljuljuškaju lijevo-desno. Na trenutke rukama prekriva grudi, to su jedini momenti koji otkrivaju da u njoj negdje još uvijek čuči plaha djevojčica. Tetovaža na lijevoj ruci “Sveci žive u prošlosti, budućnost pripada grešnicima” otkriva da je ta djevojčica duboko, duboko zakopana.

Selfie portreti

Pred kamerom Borisa Štajduhara 19-godišnja ljepotica je nevjerojatno prirodna. Seksi selfiesi, koje google images izbaci kada čovjek ukuca ‘Sara Sučić’, napokon su se isplatili; Sara je zvijezda novog broja specijalnog ljetnog izdanja Auto kluba Max. Na naslovnici njezinim dugim nogama nema kraja, petosatno snimanje odradila je kao profesionalka. Čitavo vrijeme ne skidajući zadovoljan smješak.

“Ma bilo je genijalno. Što zbog cijele ekipe, što zbog Štajdija koji je legenda, fenomenalan za raditi. Trajalo je skoro šest sati, ali je samo proletjelo. Odlično iskustvo.”

Zabava na Zrću

Sebe kako se izvija na autu Sara je vidjela kad je već bila zavaljena na ručniku na plaži. Jer, čim je odradila fotografiranje, spakirala je krpice i zapalila na more. Naravno, kako i spada, u morski raspored ugurala je i Zrće. Djevojci je trebao predah. Od petosatnog snimanja i cjelogodišnjeg studiranja. Zapravo, od studiranja je uzela malo veći predah. Upravo je upisala pauzu na studiju informatike, u kojoj se, tvrdi, baš i ne vidi. Zapravo, razmišlja da se i ne vrati na faks. U čemu se vidi? Još ne zna, ali važe između dvije nove ideje.

Glume.

I medicine.

Zašto gluma?

Jer je, kaže, dobra u fejkanju.

Zašto medicina?

Zanima je kirurgija.

Iako se vrlo dobro snalazi u stražnjem dijelu auta (vidi fotke), Sara još nije dobila dozvolu da njime upravlja. Naime, čak tri puta su je nerazumni birokrati rušili na pismenom, tako da prometne znakove još nije savladala. No, to je nikada još nije spriječilo da sjedne za volan.

“Ma, kao klinka sam već počela krasti starcima auto. Tako da vozim, da. Samo imam malo problema s propisima.”

Sara na tijelu, koje održava pomoću kickboxinga, broji 9 tetovaža. Prvu je stavila s 14. Inicijale tadašnjeg dečka.

Ilegalno tetoviranje

“Morala sam se ilegalno tetovirati jer nisam bila dovoljno stara”, smije se promuklim glasom u slušalicu, dok se vraća s mora u Zagreb.

A zašto se uopće slikala?

“Volim svoje golo tijelo i zato se bez problema skidam pred fotoaparatom”, mazno je objasnila ekipi Auto kluba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 06:42