POKUŠAJ BIJEGA?

VIDEO Policija sinu srpskog tajkuna Miškovića zabranila odlazak u London!

 Screenshot/You Tube

BEOGRAD - Beogradska policija zabranila je sinu srpskog tajkuna Miroslava Miškovića napuštanje zemlje. Marko Mišković pokušao je u nedjelju poslijepodne s beogradskog aerodroma privatnim avionom odletjeti za London, ali ga je zaustavila policija i oduzela mu putovnicu.

Prošli su tjedan istražitelji nekoliko sati saslušavali oca i sina Miškovića, a nastavak ispitivanja očekuje se ovaj tjedan. Vlasnik Delta holdinga i njegov sin nisu ni za što službeno optuženi, ali ih se u javnosti proziva za niz sumnjivih privatizacija. Tanjug je prenio kako je policija Marku Miškoviću zabranila da otputuje iz zemlje i oduzela mu putnu ispravu “kao mjeru za osiguranje prisutnosti radi neometanog vođenja pretkaznenog postupka”.

MIŠKOVIĆ PRVI PUT NA POLICIJI Srpskog tajkuna broj 1 istražitelji ispitivali četiri sata

Marko Mišković pokušao je pobjeći, proizlazi iz pisanja Večernjih novosti. List piše da je Marku Miškoviću u petak tijekom ispitivanja, koje je trajalo tri i pol sata, jasno rečeno da ne napušta Srbiju jer će ovaj tjedan ponovno biti pozvan na ispitivanje u upravu kriminalističke policije. U petak je bio ispitivan o detaljima vezanim za Nibens grupu koja je nastala privatizacijom cestarskih poduzeća. O tome je prošli tjedan policija htjela ispitivati i njegova oca Miroslava, ali on, kako je to objavio direktor policije, nije još bio spreman za taj razgovor.

Jučer ujutro beogradska je policija o tome ispitivala suvlasnika Nibensa, Mila Đuraškovića, koji bi trebao objasniti kakve su veze te tvrtke s Miškovićima za koje se sumnja da stoje iza Nibens grupe. Đurašković je demantirao nagađanja da je pristao teretiti Miškoviće i postati policijski pokajnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 16:08