KAKVA FIGURA!

FOTO: BIVŠA DJEVOJKA GEORGEA CLOONEYJA NA INSTAGRAMU POKAZALA GUZU Elisabetta Canalis sada je u vezi s osobnim trenerom

Marcus Kowal (36) trenirao je mnoge hollywoodske zvijezde poput Hilary Swank, Rachel McAdams, Sacha Baron Cohena i Brendana Frasera
 Instagram

Potrebno je puno odricanja i svakodnevnog treninga da bi došli u formu u kakvoj je talijanska starleta i bivša djevojka Georgea Clooneya, Elisabetta Canalis.

Srećom, novi dečko lijepe Talijanke je ujedno i njen osobni trener pa tako, kaže, uspijeva spojiti ugodno s korisnim. Par se počeo viđati početkom ove godine.

Marcus Kowal (36) trenirao je mnoge hollywoodske zvijezde poput H ilary Swank, Rachel McAdams, Sacha Baron Cohena i Brendana Frasera.

Foto: Instagram

Elisabetta je s obožavateljima putem Twittera odlučila podijeliti rezultate teškog rada na svom tijelu. Dugu, smeđu kosu stavila je pod šeširić i slikala se u minijaturnom bikiniju ispred bazena u svojoj kuću u Los Angelesu.

Podsjetimo, Elisabetta je izlazila sa Georgeom Clooneyem gotovo dvije godine i tako stekla svjetsku slavu. Vezu su prekinuli 2009. godine.

'Oboje smo odlučili kako je vrijeme da se rastanemo. Nije tu bilo velike drame', kazala je Elisabetta i dodala kako nikada nisu imali preozbiljne planove za budućnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 10:49