Cole Palmer

 GLYN KIRK Afp
UTRPALI ŠEST KOMADA

VIDEO Kakva rapsodija Chelseaja: Čovjek kojeg Pep Gurdiola nije trebao u Cityju režirao večer iz snova

Cole Palmer zabio je četiri gola u 6:0 pobjedi nad Evertonom
Piše: SNObjavljeno: 15. travanj 2024. 21:57

Čudesni Cole Palmer nastavlja rešetati mreže u Premiershipu! Nakon tri komada u mreži Manchester Uniteda, veznjak Chelseaja danas je zabio Evertonu "poker" golova u 6:0 pobjedi na Stamford Bridgeu.

Šou mladog Engleza kojega se Manchester City odrekao na početku sezone započeo je u 13. minuti kada je nakon krasne minijature odigrao dupli pas s Jacksonom i potom prekrasno odmjerenim udarcem pogodio malu mrežu ruba šesnaesterca. Tim pogotkom Palmer je postao prvi nogometaš Chelseaja koji se upisao u strijelce u sedam uzastopnim premierligaških utakmica na Stamford Bridgeu.

Prvi gol Palmera pogledajte ovdje

Šest minuta kasnije bio je točno tamo gdje treba biti. Chelsea je kombinirao po lijevoj strani, Pickford je obranio udarac Jacksona, ali na odbijancu je bio baš Palmer koji posprema loptu glavom u praznu mrežu.

image
GLYN KIRK Afp

Drugi gol Palmera pogledajte ovdje

A ni to nije bio kraj...

U 29. minuti Palmer je zabio i treći gol, a na njemu najviše mora zahvaliti Evertonovu vrataru Jordanu Pickfordu koji je pogriješio s predajom lopte daleko od svojih vrata, a Palmer je morao samo prebaciti loptu u nebranjenu mrežu, što je i učinio slabijom, desnom nogom.

image
GLYN KIRK Afp

Treći gol Palmera pogledajte ovdje

Točku na "i" najboljeg poluvremena Chelseaja ove sezone stavio je Nicolas Jackson koji je u 44. minuti zabio prekrasan pogodak prekinuvši tako golgeterski post od mjesec dana.

A onda je na scenu ponovno stupio Cole Palmer. U 64. minuti Chelsea je dobio kazneni udarac, a upravo je Palmer preuzeo odgovornost i zabio svoj četvrti gol na utakmici kojim se izjednačio s Erlingom Haalandom na listi najboljih strijelaca u Premiershipu.

Konačnih 6:0 postavio je Alfie Gilchrist u 90. minuti.

Linker
16. travanj 2024 12:35