NIKAKO DA ZABIJE

Messi već tri utakmice želi posvetiti gol trudnoj djevojci, ali nikako da zabije...

Već neko vrijeme argentinskim i španjolskim medijima kruži priča o trudnoći Antonelle Roccuzzo, djevojke najboljeg svjetskog nogometaša Lionela Messija. Iako službene potvrde nema, Marca piše da je vijest točna i da će Messi postati otac krajem rujna ili početkom listopada.

Barcelonin je nogometaš, tvrdi madridski dnevnik, već rekao vijest prijateljima i rodbini, a službeno će je objaviti u sljedećih nekoliko tjedana. Nakon ispadanja Katalonaca od Chelseaja u polufinalu Lige prvaka, Messi je uzeo dva slobodna dana tijekom kojih je svojim najbližima priznao sretnu vijest.

Marca navodi i da je Messi pripremio posebnu proslavu pogotka u čast trudnoće svoje djevojke, ali u posljednje tri utakmice, dvije protiv Chelseaja u Ligi prvaka, te protiv Real Madrida u Primeri, nije ga bilo među strijelcima.

Messi: Nisam htio da ma kamere uhvate uplakanog



Lionel Messi nije bio među nogometašima Barcelone koji su pohodili konferenciju za novinare na kojoj je Josep Guardiola javnosti objavio da nakon četiri sezone napušta klupu katalonskog kluba. Razlog tome, otkrio je Messi navijačima preko svog Twitter-profila, bilo je uzdrmano emotivno stanje argentinskog reprezentativca.

"Svim srcem želim Josepu Guardioli zahvaliti na svemu što mi je dao, u profesionalnom jednako koliko i u osobnom smislu", napisao je Messi uz dodatak:

"Zbog emotivnog stanja u kojem sam bio odlučio sam radije propustiti konferenciju za novinare. Znao da da će u ovoj situaciji snimatelji fokusirati svoje kamere na ojađena lica nogometaša i nisam želio da me snimaju emotivno uznemirenog".

Guardiola je tijekom četiriju sezona vođenja klub doveo do 13 trofeja, od čega tri nacionalna i dva europska naslova prvaka. Zamijenit će ga njegov dosadašnji pomoćnik Tito Vilanova.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 10:16