STIGLA PRINOVA

Adele postala majka: Rodila je sina, prijatelji poručuju kako nikada nije bila sretnija

Adele je počela uređivati svoj dom na južnoj obali Engleske gdje planira voditi miran život sa svojom obitelji
Performer Adele arrives for the Brit Awards 2012 at the O2 Arena in London, Tuesday, Feb. 21, 2012. (AP Photo/Jonathan Short)
 Jonathan Short

LONDON - Mlada pjevačica Adele (24) i njen partner Simon Konecki postali su roditelji. Kako javljaju strani mediji Adele je navodno u petak rodila sina.

- Adele i Simon su presretni zbog dolaska prinove. Blistala je od sreće dok je čekala da postane majka, izjavio je za Daily mail, izvor blizak paru.

Njezin glasnogovornik nije želio komentirati sretnu vijest.

Adele je počela uređivati svoj dom u gradu Hove, na južnoj obali Engleske, gdje planira voditi miran život sa svojom obitelji.

- Ni ona ni Simon ne žele odgajati svoje dijete u Londonu. Žele biti daleko od očiju javnosti. Mislim da će proći dugo vremena prije nego se čuje nešto novo o njoj. Usprkos svojim milijunima, ona želi svom djetetu podariti ono najvažnije od svega, ljubav. Dijete još uvijek ne zna kakvu posebnu majku ima, rekao je izvor.

Adele je vijest o trudnoći objavila još u lipnju kada je na svom službenom blogu napisala: - 'Oduševljena sam što mogu objaviti da Simon i ja očekujemo naše prvo dijete. Htjela sam da ovu vijest čujete izravno od mene, jako sam uzbuđena, ali molim vas da poštujete našu privatnost.'

Adele i Simon počeli su izlazit prošlog ljeta, a ove godine su odlučili zajedno i živjeti. Simon već ima petogodišnju kćer s bivšom suprugom Clary Fisher.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 02:21