ODRŽAN GRASHOW NA NARODNOM

AMATERI PJEVALI GRAŠINE HITOVE Splićanin oduševljen: 'Kad tvoji stihovi zakupe mali dio nečijeg života, ostvario si sve svoje ambicije i snove'

 
Žiri GraShowa s natjecateljima
 Promo

Talentirani pjevači, svirači i plesači (i još važnije, amateri) okupili su se u petak na Narodnom radiju kako bi Petru Graši otpjevali njegove najveće hitove i na taj način osvojili ulaznice za koncert u Areni Zagreb 25.11., kao i četverodnevno putovanje u Italiju.

Radijski talent show GraShow okupio je slušatelje iz cijele Hrvatske koji su pokazali kako se snalaze u Grašinim vodama, a sve se moglo uživo slušati u eteru Narodnog te gledati na Narodnoj TV i Facebooku Narodnog.

Žiri koji je odlučivao o najboljima činili su DJ-evi Narodnog, Nives Čanović i Hrvoje Kečkeš, te sam Petar Grašo koji je tom prilikom izjavio:

- Ovo nije GraShow, ovo je naš show. Svi su bili jako kreativni. Kad neki ljudi interpretiraju i kad tvoje pjesme zakupe mali dio njihovih života, onda je to ostvarenje svih ambicija i snova koje jedan izvođač ima.

Promo
Petar Grašo, Nives Čanović i Hrvoje Kečkeš

Promo
Doris Pinčić Rogoznica s natjecateljem GraShowa

Promo

Promo

Pobjedu je odnijela Erika Crnković iz Osijeka s pjesmom "Ne znan za se" te tako osvojila pet ulaznica za fan pit koncerta i četverodnevno putovanje za dvoje u Italiju.

Drugo mjesto pripalo je Marinu Stjepanoviću iz Županje, dok je Miroslav Tudić iz Zagreba zauzeo treće mjesto. Najvažnije od svega, svi sudionici showa doma su ponijeli ulaznice za koncert bez obzira na plasman.

Sve ovo bila je uvertira u veliki slavljenički koncert u Areni Zagreb, kad će Narodni radio i Petar Grašo proslaviti 20 godina emitiranja i karijere. Ulaznice možete nabaviti u sustavu Eventim i njihovim prodajnim mjestima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 12:48