TAJNO VJENČANJE

Ana Maras uplovila u bračnu luku: Zvijezda Larinog izbora 'da' je rekla u Las Vegasu!

 Boris Kovačev / CROPIX

Zagrebačka glumica, zvijezda serijala 'Larin izbor' , i švedski stručnjak za komunikacije vratili su se s putovanja u Las Vegas kao bračni par, a vjenčali su se 12. kolovoza u istoj kapelici kao i Angelina Jolie, piše Gloria.

Ono što je proljetos najavila, to je 12. kolovoza i učinila - glumica Ana Maras (31) udala se za svog odabranika, Šveđanina Johna Harmandera (31), daleko od očiju hrvatske javnosti. Zvijezda serijala “Larin izbor” i kreativni direktor jedne reklamne agencije otputovali su na neutralni teren, u Las Vegas, i uplovili u bračnu luku u jednoj od brojnih kapelica za ekspresna vjenčanja. Doduše, oni su odabrali Little Church of West, koja se tom djelatnošću bavi još od 1942., i u kojoj su “da” rekli i mnogi poznati holivudski parovi, poput svojedobno Angeline Jolie i Billyja Boba Thorntona.

- Brak nam sigurno neće donijeti neke velike promjene, kad već dugo živimo zajedno. A zašto se onda udajem? Zato jer za sve u životu postoji pravi trenutak, a sada je u mojem došlo vrijeme za nešto tako lijepo - rekla je Ana proljetos, kad je odlučila reći “da” Johnu Harmanderu, koji je zbog nje došao živjeti u Hrvatsku, piše Gloria.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 02:00