DOLAZI, NE DOLAZI

Angelinu čekali na Brijunima, ona sletjela u Sarajevo

 AP

BRIJUNI, SARJEVO - Holivudska glumica Angelina Jolie sinoć je, nakon što je otkazala odlazak u Hrvatsku, doputovala u Sarajevo, doznaje Federalna televizija (FTV). Glumica je s dvoje djece i tjelohraniteljima u poslijepodnevnim satima sletjela na Sarajevski aerodrom.

Angelina Jolie je stigla u glavni grad BiH radi snimanja novog filma čija je radnja smještena na područje bivše Jugoslavije, javlja FTV. Prema nekim izvorima, glumica, koja je i UNHCR-ova ambasadorica dobre volje, navodno je posjetila veleposlanstvo Pakistana, zemlje koju su pogodile strašne poplave.

Slavna glumica tako ipak nije došla na Brijune u goste Radi Šerbedžiji i kazalištu Ulysses, kao što se to protekla dva dana najavljivalo.

Iz Kazališta Ulysses su naime u petak oko 15.30 sati priopćili kako je glumičino osiguranje, koje je na Brijunima provelo dva dana, zaključilo da joj se ne može osigurati mir i privatnost, a što je bio osnovni uvjet za dolazak proslavljenje Angeline na Brijune.

- Angelina Jolie s velikim žaljenjem otkazuje svoj dolazak na Brijune - rekli su u Ulyssesu. Ovim priopćenjem četiri sati prije početka predstave "Kralj Lear“, u kojoj Rade Šerbedžija igra glavnu ulogu, a kojeg režira Lenka Udovički, ponajviše se odahnuli mnogobrojni novinari, koji su u petak od ranih jutarnjih sati okupirali Brijune, Fažanu i pulsku Zrakoplovnu luku očekujući najveću svjetsku glumačku zvijezdu.

Angelina tako ni ovog puta, iako pozvana od Šerbedžije, nije došla u Hrvatsku. No, i njezin nedolaskom profitiralo je Kazalište Ulysses, koje je za svoje posljednje ovogodišnje tri predstave, u petak, subotu i nedjelju, rasprodalo sve ulaznice.

Angelina Jolie ih neće gledati, ali će zato oni koji su ulaznicu kupili zbog predstave, a ne mogućeg glumičinog dolaska, "Kralja Leara“ pogledati u miru.

Kazalište Ulysses koje je u petak trebalo ugostiti jednu od najmoćnijih svjetskih glumica, proslavlajenu Angelinu Jolie, a koja je u posljednji trenutak otkazala svoj dolazak u Hrvatsku i na Brijune, zbog toga što joj nije bio osiguran mir i privatnost, oglasilo se i s izjavom koju im je poslala sama Angelina. „Namjeravala sam doputovati u Hrvatsku kako bih pogledala večerašnju (u petak) izvedbu „Kralja Leara“, međutim, rečeno mi je kako zbog propusta u osiguranju to neče biti logistički izvedivo. Veliki sam fan Rade Šerbedžije i čula sam prekrasne stvari o njegovom radu i produkciji. Nadam se da ću idući put pak moći doći“, stoji u službenoj izjavi glumaćke zvijezde Angeline Jolie.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 01:28