TVOJE LICE ZVUČI POZNATO

ANKETA Petreković oduševio, Andrea mu otela pobjedu: Tko je vama bio bolji?

 Facebook

U petoj epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' pobjedu je odnijela Andrea Andrassy.

Ona se transformirala u Shakiru, a svojom vatrenom izvedbom na pozornici osvojila je publiku, žiri i kolege.

Briljirali su i drugi natjecatelji. Mario Petreković još jednom je imao impresivan nastup, ovog puta kao Tina Turner.

A da se zaista uživio u ulogu, dokazuje i fotka koju je kasnije objavio na društvenim mrežama dok je pozirao s glumcem Enisom Bešlagićem. 'Snimanje s nekim fanovima', napisao je pored komičar.

Kasnije se zahvalio i svom učitelju Igoru Barberiću plesanja što je savladao tešku školu. 'Hvala ti, dragi!', napisao je pored zajedničke fotografije.

Vanda Winter se pak transformirala u Stevieja Wondera. 'Meni je samo smetalo što je pjevala bolje od Stevieja', komentirao je šaljivo Bešlagić koji je bio gost u žiriju ove nedjelje.

Posebno iznenađenje za gledatelje pred malim ekranima, ali i u studiju je gostovanje Halida Bešlića. Kako je Baby Dooks dobio zadatak da se transformira u njega, na pozornicu su izašli kao 'duplići'.

'Prvenstveno bih danas pohvalio pjevačku tehniku, vidjeli smo te do sad u toliko različitim žanrovima da je to nevjerojatno, da čovjek koji ima samo jedan glas, samo jedno grlo, samo jednu dušu, može izaći u toliko lica, i na tome ti čestitam!', komentirao ej oduševljeno Goran Navojec Dooksov nastup.

Zanimljivi su bili i drugi natjecatelji, Ronald Braus se transformirao u Akija Rahimovskog, Minea u Boy Georgea dok je Giuliano ponovno uletio u štikle i utjelovio Nedu Ukraden dok je Jasna Palić Picukarić utjelovila Zlatka Pejakovića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 04:38