NA PUTU PREMA GORE

ANTE GOTOVAC NAKON PET MJESECI IZAŠAO IZ KOMUNE Kaže da je izliječen, ali mu je razvod od Simone slomio srce

 Damjan Tadić / EPH

Ante Gotovac okrenuo je novu stranicu u svom životu. Nakon što mu se zbog droge raspao život, Gotovac je odlučio riješiti se ovisnosti te se u rujnu prošle godine prijavio se na nagovor majke u zajednicu Cenacolo.

Tijekom svog boravka u komuni Ante je razgovarao jedino s majkom i tad je rekao da se nikad nije osjećao bolje! Međutim, njegovim danima u Vrbovcu, gdje se zajednica nalazi, došao je kraj.

Kako piše RTL , Ante Gotovac ili nije više mogao izdržati u komuni ili članovi komune više nisu mogli izdržati s njim. Možda je presudilo pet mjeseci bez cigareta, mobitela i televizije, a njegov program odvikavanja nije dovršen.

Ipak, za RTL je veselo izjavio: ‘Dobro sam, super, sve pet. Sad sam na Sljemenu, idem malo trčati.’

Iz komune nisu htjeli govoriti o svom sad već bivšem štićeniku. Smatraju da Ante prije svega mora posložiti neke stvari u svojem svjetovnom životu koje su ga sprečavale da stopostotno bude predan zajednici.

Podršku u oporavku pružila mu je i njegova bivša supruga, Simona Ištvanović. Ante je i sam rekao da s drogom nema doticaja već šest godina, no da mu je razvod od Simone slomio srce te se zato i prijavio u komunu, kako bi posložio život.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 00:47