LIJEPA MIRTA

ATRAKTIVNA BUDUĆA ODVJETNICA ODUŠEVLJENA LAS VEGASOM 'Nisam jedina Hrvatica na izboru za Miss Universe'

Za deset dana saznat ćemo kome će Paulina Vega iz Kolumbije predati prestižnu krunu i tko će postati Miss Universe 2015. Preko osamdeset ljepotica iz cijelog svijeta užurbano se pripremaju za glamurozno finale koje će biti 20.prosinca u Planet Hollywood resort i casinu u Las Vegasu.

Protekla dva tjedna ljepoticama su prošla u znaku snimanja službenih fotografija i video priloga, brojnih evenata, a još ih očekuje humanitarna aukcija nacionalnih poklona na kojoj će Mirta Laura Kuštan darovati vrijednu grafiku Zvonimira Mihanovića te preliminarno natjecanje, koje uključuje intervju te natjecanje u kupaćim kostimima i večernjim haljinama.

Naša predstavnica nosit će prekrasnu plavu elegantnu haljinu otvorenih leđa dizajnerice Vesne Pretković. Dojmovi lijepe Mirte iz Las Vegasa:

''Ovdje je sve savršeno organizirano, započeli smo s probama za finale, sudjelujemo u brojnim eventima. Imali smo i snimanje s poznatim modnim fotografom iz New Yorka Fadilom Berishom, a za par dana raduje me humanitarna aukcija nacionalnih poklona. Obaveze imamo od ranog jutra, a one uključuju brojne aktivnosti. Sretna sam što imam priliku dijeliti ovo jedinstveno iskustvo s misicama iz cijelog svijeta'', kaže Mirta.

Atraktivna buduća odvjetnica iz Krapinskih Toplica kaže da nije jedina Hrvatica na ovom izboru - peruanska Miss Universe Laura Spoya također je hrvatskog podrijetla. Laura je, kaže, prije svog izbora u Peruu kontaktirala direkciju u Zagrebu i željela se natjecati na Miss Universe Hrvatske, no da bi to mogla, osim hrvatskog državljanstva mora i živjeti u Hrvatskoj. A ona je bila spremna čak i preseliti se u Hrvatsku. Na kraju je pobijedila na izboru Miss Universe Perua i sada sudjeluje na izboru kao predstavnica te zemlje. Mirtina je cimerica, pak, Miss Universe Australije Monika Radulovic. S njom se Mirta i najviše druži jer su u istoj grupi.

- Monika je kao dijete iz Bosne i Hercegovine, gdje je rođena, s obitelji izbjegla u Australiju tijekom rata. Zadnji put je u Hrvatskoj bila prije dvije godine, u posjetu rođacima u okolici Cavtata i velika joj je želja doći opet ove godine - kaže Mirta.

Iako nije imala previše vremena za pripreme, jer je u posljednji tren zamijenila Barbaru Ljiljak koja je slomila ruku, dobro se snalazi: - Svi su jako ljubazni prema nama, od osoblja Miss Universe Organization, do osoblja hotela i gostiju. Gdje god da se pojavimo svi se žele fotografirati s nama, traže autograme, čestitaju nam i žele uspješan izbor - zaključuje Mirta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. svibanj 2024 09:17