SVE DO BOŽIĆA

BEYONCE I JAY Z NA DIJETI 'Prihvatili smo izazov, 22 dana nećemo jesti meso'

 Getty Images

Slavni američki par, Beyonce i Jay Z odlučili su postati vegani iduća 22 dana. Naime, Jay i Bey do Božića neće konzumirati meso niti bilo kakve proizvode životinjskog porijekla.

'Psiholozi kažu kako je potrebno 21 dan da stekneš ili se odvikneš od nekakve navike. Već 22. dan, pronaći ćeš svoj put', napisao je Jay Z na svom blogu te dodao: 'Tijekom 3. prosinca počeo sam izazov od 22 dana da postanem vegan ili kako ja to volim reći, da prihvatim biljnu hranu i odreknem se mesa. Sve ovo počelo je prije nekoliko mjeseci kad je jedan moj dobar prijatelj i vegan postavio izazov da prihvatim potpuno biljni doručak svakog dana. Bilo mi je puno lakše nego što sam mislio da će biti.'

Reper je objasnio zašto je iozuazov prihvatio tek sad. Naime, njemu i supruzi broj 4 je sretan broj, a program traje 22 dana (2+2=4), počeli su ga kratko prije reperovog 44. rođendana te, naposljetku, izazov završava za Božić kad će sa svojom obitelji uživati u obilnom, svečanom objedu.

'Razlog ove dijete je čišćenje duha i tijela. Beyonce mi se pridružila u ovome svemu, a što će biti nakon 22 dana, hoću li postati vegan ili ne, stvarno ne znam', zaključio je Jay Z.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 12:24