BING OBJAVIO

BEYONCE OBORILA KIM KARDASHIAN Ona je najtraženija osoba godine

 AFP

Iako je Kim Kardashian protekle godine zasjela na tron najtraženije celebrity osobe, ove godine situacija je malo drugačija. Kim je sad na drugom mjestu, a na prvo mjesto zasjela je Queen B!

Beyonce je preuzimanje prijestolja počela već u siječnju kad je pažnju privukla nastupom na inauguraciji Baracka Obame, a potom je u veljači nastupila na Super Bowlu da bi potom krenula na svjetsku turneju na kojoj je posjetila i Zagreb.

Između nastupa i putovanja, Beyonce redovito pažnju posvećuje svojim fanovima pa je tako tijekom cijele godine objavljivala intimne obiteljske fotke na društvenim mrežama i blogu. U stopu su je pratili i fanovi koji su joj u tome svemu i pomogli - objavljujući fotke, video snimke i vijesti s njezine turneje. Zasigurno joj je pomogao i dokumentarac koji je privukao jako puno pažnje jer su fanovi dobili priliku zaviriti u njezin privatni život kad nije super zvijezda već brižna supruga i majka.

Kim Kardashian je pak javnost privlačila svojom vezom s Kanyeom Westom s kojim je ove godine dobila i prinovu, malenu North West te naravno, seksi fotkama koje se ne ustručava podijeliti s fanovima na Instagramu.

Listom su nastavile dominirati žene pa se tako na trećem, četvrtom i petom mjestu našle Rihanna, Taylor Swift i Madonna. Valja napomenuti kako se Justin Bieber, koji je 2012. godine bio na drugom mjestu, ove godine našao tek na 6. mjestu.

Jedna od natraženijih vijesti godine na Bingu bila je ona o malenom Georgeu, prinovi princa Williama i vojvotkinje Kate u srpnju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 23:27