POČINJE SUDSKA BITKA

BIVŠA CURA BOKSAČKOG PRVAKA 'Mlatio me i davio, govorio da sam kurva i propalica. Želim odštetu!'

 Eric Jamison / 2014 Getty Images

LOS ANGELES - Bivša zaručnica boksačkog prvaka Floyda Mayweathera Shantel Jackson prošli je tjedan podnijela tužbu protiv slavnog boksača Okružnom sudu u Los Angelesu. Shantel traži odštetu zbog fizičkog i psihičkog zlostavljanja, a detalji tužbe tek sad izlaze na svjetlo dana.

29-godišnja Shantel tvrdi kako ju je Mayweather (37) tukao te više puta emocionalni i fizički povrijedio. Navodi kako joj je za jedne svađe davio i uvrtao ruke, a za druge izvadio pištolj, uperio prema njoj i prijetio kako će je ubiti.

Također, tvrdi da ju je Mayweather držao kao zatočenicu u njihovoj kući u Las Vegasu, prijetio kako će objaviti njezine gole fotografije koje je snimio dok je spavala te kako joj je ukrao predmete vrijedne tisuće dolara.

Uz sve to, često ju je vrijeđao, nazivao 'propalicom' i 'kurvom' te joj rekao: 'Ti nisi ništa bez mene, ja sam te stvorio!' Shantel traži zasad nepoznat iznos odštete za nanošenje tjelesnih ozljeda, napad, klevetanje, uznemiravanje i emocionalno uznemiravanje, a zastupa je slavna odvjetnica Gloria Alred, poznata po sličnim, kontroverznim slučajevima u koje su upleteni celebrityji.

Shantel je Floyda upoznala 2006. godine dok je radila kao hostesa u Atlanti. Fizička privlačnost ubrzo je prerasla u nešto više i Floyd je uskoro Shantel zamolio da preseli k njemu, u Las Vegas. Boksač ju je često obasipao poklonima, među kojima su 17-karatni dijamant vrijedan 2,5 milijuna dolara, više od 100 dizajnerskih torbica te brda dizajnerske odjeće.

Inače, bogatstvo Floyda Mayweathera procjenjuje se na nekih 300 milijuna dolara, a izgubi li parnicu protiv Shantel mogao bi ostati bez većeg dijela tog iznosa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 05:25