JAVNI APEL ILI ŠALA?

BIZARNA MOLBA KANYEA WESTA Pjevač besramno putem Twittera zamolio Marka Zuckerberga financijsku pomoć

 Getty

Kanye West se voli hvaliti na društvenim mrežama. Hvali se svojom glazbom, svojom modnom linijom, pa čak i svojom suprugom. Međutim, nemalo je iznenadio internetsku zajednicu kad je na Twitteru nedavno napisao objavu u kojoj traži financijsku pomoć jednog od osnivača Facebooka, Marka Zuckerberga.

‘Mark Zuckerberg, uloži milijardu dolara i ideje Kanyea Westa… nakon što shvatiš da je on najveći živući umjetnik i najveći umjetnik svih vremena’, napisao je Kanye.

Premda nikome nije pretjerano jasno što je glazbenik mislio s tim, možda je doista tražio financijsku pomoć obzirom da je nedavno također objavio da je čak 53 milijuna dolara u dugovima.

Ova objava je samo jedna u nizu prilično histeričnih objava Kanye Westa koji je u jednom danu nagomilao nepregledan niz tvitova, najčešće se referirajući na objavu svog novog albuma ‘The Life of Pablo’, prenosi Mashable .

















Uskoro se nadovezao s još jednim tvitom upućenim Zuckerbergu:

























No, Zuckerberg očito nije pratio objave glazbenika jer nikakve reakcije još nema. Kako se čini, pratio je netko drugi - Martin Shkreli, 32-godišnji izvršni direktor Turing Pharmaceuticalsa i jedan od najomraženijih ljudi u Americi zato što je lijeku Daraprimu, kojeg za jačanje imuniteta koriste osobe oboljele od AIDS-a, podigao cijenu za čak 5.000%! Osim toga, Martin je nedavno dao dva milijuna dolara za još uvijek neobjavljen, jedini primjerak novog albuma Wu-Tanga. Kako bilo, Westovu je novu objavu podijelio, a prije toga mu je ponudio čak 15 milijuna dolara za prava na album ‘The Life of Pablo’.

Koliko je sve ovo istina, još uvijek nije poznato. No, s obzirom na Westovo odgađanje izlaska novog albuma koje je najavljeno u subotu za ovaj tjedan, možda je pjevač doista u financijskim problemima.

















Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 05:16