PRINOVA U OBITELJI

Blaženko Lacković postao tata malenome Luki

Bebe prije Božića očekuju još i Vlado i Nataša Šola te Aleksandar Stanković i Željka Crnogaj
Zadar, 140609.Dvorana u Visnjiku.Kvalifikacije za Europsko prvenstvo u rukometu koje ce se odrzati u Austriji 2010. Rukometna utakmica Hrvatska - Madjarska.Na fotografiji: Blazenko Lackovic u napadu.Foto: Vladimir Ivanov / CROPIX
 Vladimir Ivanov / CROPIX

ZAGREB - Rukometaš Blaženko Lacković i njegova supruga Nikolina jučer su u bolnici u Hamburgu nakon dvije godine braka dobili prvo dijete, sina Luku. A još dva poznata para očekuju prinove u predbožićno vrijeme, Vlado i Nataša Šola te Aleksandar Stanković i Željka Crnogaj.

- Sve je dobro prošlo. Porođaj nije dugo trajao, a Nikolina i beba su odlično - rekao je ponosni otac Blaženko.

Poznati rukometaš zaprosio je Nikolinu ispod Eiffelova tornja u Parizu nakon tri godine veze, a vjenčali su se u lipnju 2007.

Bivši rukometni reprezentativac Vlado Šola i njegova supruga Nataša drugi put će postati roditelji. Njihova 15-godišnja kći Luka trebala bi idući tjedan dobiti malog brata.

- Presretni smo, već 15 godina čekamo drugo dijete, to će nam biti najljepši božićni dar - izjavio je Šola.

Osim Šole i Lackovića, u prosincu prinovu u obitelji očekuje i novinar HRT-a Aleksandar Stanković. Aco i njegova 14 godina mlađa djevojka Željke Crnogaj nakon tri godine veze očekuju svoje prvo dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 16:56