PROKLETSTVO OSCARA

Borila se za njegovu kćer, a on ju je varao sa ‘cyber prostitutkom’

Razlog zašto je glumica napustila Jesseja Jamesa ostao bi tajna da njegova istetovirana ljubavnica Michelle Bombshell McGee nije medijima otkrila sve detalje afere
 AP

Samo nekoliko dana nakon što je oskarovka Kate Winslet obznanila javnosti da se ona i suprug Sam Mendes razvode, odjeknula je vijest o razvodu još jedne oskarovke - Sandre Bullock. Suprug ju je varao s mlađahnom “cyber prostitutkom” koja povremeno radi i kao tattoo model, a koja je cijelu priču ispričala za jedan američki magazin.

Nema dovoljno tetovaža

Glumica koja je ove godine zaslužila Oscara za glavnu žensku ulogu u “Priči o prvaku” pripremala se za odlazak na londonsku premijeru tog svog najvažnijeg filma u karijeri, a onda je odjednom sve otkazala. Ubrzo se saznalo da se iselila iz kuće u južnoj Kaliforniji u kojoj je stanovala sa svojim suprugom Jessejem Jamesom, potpuno tetoviranim motociklistom.

Zašto? Zbog njegove po cijelom tijelu istetovirane ljubavnice Michelle McGee zvane Bombshell, 24-godišnjakinje koja navodno studira biologiju, a zarađuje kao djevojka za druženje na jednoj internetskoj stranici za odrasle, na kojoj pretplanici s njom mogu “razgovarati” putem web kamere i pogledati njezin reklamni video u kojem se nekoliko minuta mazi, miluje i povremeno povlači tangice. Što je najbolje, ta web stranica iskorištava cijelu situciju pa ističu činjenicu da za njih radi ljubavnica supruga Sandre Bullock.

Podsjetimo i da se Sandra lani zdušno borila da ona i Jesse dobiju skrbništvo nad njegovom petogodišnjom kćeri Sunny iz njegova prijašnjeg braka s tetoviranom bivšom pornozvijezdom te ovisnicom Janine Lindemulder. Sandra, očito, nije dovoljno tetovirana - ima jednu na području srca, dakle na dojci, jednu na leđima te treću na donjem dijelu trbuha.





Počelo je s e-mailom

Michelle je rekla u intervjuu da je njezina afera s Jessejem počela kada se prijavila na natječaj za modela za njegovu tvrtku za izradu motocikla West Coas Choppers.

- Poslala sam upit o suradnji na službeni mail njegove tvrtke, a on mi je osobno odgovorio. Ubrzo smo nastavili konverzaciju preko njegova privatnog maila - rekla je Michelle koja se tjedan dana nakon prvotnog kontakta dovezla iz San Diega do Los Angelesa gdje Jesse živi i započela s njim aferu za koju je vjerovala da je uvod u ozbiljnu vezu.

Nije gledala Oscare

- Nikada se ne bih spetljala s njim da sam znala da je oženjen čovjek. Kada sam ga pitala što se događa s njim i sa Sandrom, on mi je odgovorio: ‘Ona više ne živi sa mnom. Sandra ima kuću u Austinu. Ona snima, (tada je snimala, naime, ‘Priču u prvaku’) i ja ne mogu pričati o tome - otkrila je medijima majka dvoje djece koja tvrdi da je čak upoznala i njegovu kćer Sunny i s njom se “toplo sprijateljila”.

Dodjelu Oscara na kojoj je Sandra zahvaljivala upravo svome suprugu Michelle očito nije gledala, kao ni nekoliko manje važnih dodjela održanih ranije na kojima je glumica učinila isto.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 19:15