POP-IKONA SE NE PREDAJE

Boy George opet okuplja Culture Club

Boy George je na BBC-ju izjavio kako ponovno okuplja svoj bend Culture Club s čijim je članovima ostao u dobrim odnosima

LONDON - Kontroverzni britanski pjevač Boy George svakako se ne predaje lako jer na BBC-ju je nedavno izjavio kako razmišlja o ponovnom, trećem, okupljanju svog, nekad kultnog, benda Culture Club. Inače, pjevač je lani pušten iz zatvora gde je određeno vrijeme proveo zbog premlaćivanja muške prostitutke koju je ‘naručio’ u svom londonskom stanu.

A jedna od prvih glazbenih aktivnosti koje su mu pale na pamet na slobodi očito je ponovno okupljanje benda koji ove godine ujedno slavi i 30. godišnjicu osnutka.

Bend Culture Club svojedobno je bio jedan od najpopularnijih bendova na svijetu, posebice početkom ‘80-ih godina. Tada su njihovi hitovi “Do You Really Want to Hurt Me” i “Karma Chameleon” bili broj jedan i u Britaniji i u SAD-u, a album “Colour by Numbers” u Americi je prodan u šesterostrukoj platinastoj nakladi. - Mislim da bismo mogli održati jedan koncert ili malu turneju.

Sljedeće godine obilježavamo jubilarnu 30. godišnjicu našega osnutka te možda tim povodom nešto i napravimo. Sve će ovisiti o mojem tadašnjem raspoloženju - izjavila je nekadašnja pop-zvijezda za BBC Radio 5 live. Također je naglasio kako je s ostalim članovima benda ostao u odličnim odnosima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 23:08