ZATVOR OVAJ ILI ONAJ

Boy George želi u Big Brother, a ne u zatvor

Boy George u zatvoru je proveo četiri mjeseca, a od svibnja je u kućnom pritvoru
boy georgeeph

LONDON - Bivši pjevač Culture Cluba, Boy George, nakon što je četiri mjeseca proveo u zatvoru opet je na sudu od kojeg traži da ga ponovno zatvore, ali ovaj put u Big Brother kuću. Boy George, pravog imena George O'Dowd, osuđen je na 15 mjeseci zatvora jer je u svojoj londonskoj kući okovao lisicama za zid, protiv njegove volje, muškog eskorta u travnju 2007.

Bez električne narukvice

George je, nakon četiri mjeseca zatvora, trenutačno u kućnom pritvoru, a njegovi socijalni radnici odbili su mu molbu da se pridruži zvjezdanoj postavi britanskog Celebrity Big Brothera, za što bi pjevač navodno trebao dobiti 200.000 funti honorara.

Kako je Boy George u kućnom pritvoru od svibnja, a i ne mora nositi električnu narukvicu, producenti showa smatraju da ne postoji neka razlika u izvršenju njegove kazne u drugoj kući, pa su čak ponudili socijalnim radnicima da ga posjećuju.

Lakrdija pravosuđa

Vladini službenici su to odbili smatrajući da bi to bila lakrdija britanskog pravosudnog sustava.

Vrhovni sud bi trebao ovaj tjedan odlučiti hoće li se 48-godišnji pjevač pridružiti Pameli Anderson, MC Hammeru i holivudskoj madam Heidi Fleiss u zadnjoj sezoni Celebrity Big Brothera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 19:47