David Letterman: Draga, oprosti što sam te povrijedio

ZAGREB - Nakon šokantnog priznanja u “Late Showu” da je seksualno iskorištavao žene koje su radile za njega, voditelj David Letterman se u prvoj povratničkoj emisiji ispričao supruzi Regini Lasko jer ju je njegovo ponašanje užasno povrijedilo. To je njegov prvi javni pokušaj da popravi odnos sa ženom nakon nedavnog otkrića da je imao seksualne odnose sa svojim zaposlenicama i da ga je zbog toga Robert Halderman ucjenjivao s dva milijuna dolara.



Voditelj je obećao svojim gledateljima da će dati sve od sebe da popravi štetu koju je nanio bližnjima i zahvalio je svima na podršci koju mu daju.



Nisam mislio unaprijed. Žao mi je zbog svih mojih gluposti



Letterman

- Jednostavno nisam mislio unaprijed. Još jednom zahvaljujem svojem osoblju jer su trpjeli zbog gluposti u koju sam se sam uvalio. Ako ste povrijedili neku osobu, onda je vaša odgovornost da to ispravite - rekao je Letterman u obraćanju publici u studiju, nakon čega je uslijedio bučni pljesak odobravanja.



Prije dva tjedna Letterman je ugostio predsjednika Obamu i od tada mu se gledanost stalno povećava, čak je i premašio dva glavna konkurenta - Jaya Lena i Conana O’Briena.



Iako bi gledanost nakon otkrića seksualnog skandala trebala opadati, to se nije dogodilo. Čini se da je voditelj našao pravu formulu za povećanje popularnosti svoje emisije.



Dok se voditelj šali, nejasno je s koliko je žena spavao, a možda se to nikada neće ni saznati.



Ana Lulić
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. lipanj 2024 09:45