NAJVEĆI HOUSE PARTY OVOG LJETA

DAVID MORALES Kralj housea slavi 15 godina house eksplozije u primoštenskoj Aurori

Kao uvod u nastup Davida Moralesa u Aurori će 30.7. nastupiti atraktivna DJ-ica Niki Belucci
 Aurora

Američki DJ i producent, dobitnik glazbene nagrade Grammy, tvorac brojnih klupskih hitova na koje su zabavljale i zaljubljivale razne generacije, rado viđen gost ponajboljih svjetskih klubova, David Morales, vraća se u Auroru, prvi klub u kojem je nastupao u Hrvatskoj.

Njegov rad do danas broji više od pet stotina suradnji s mnogim najpopularnijim glazbenicima, kao što su Mariah Carey, Britney Spears, Michael Jackson, Madonna, Janet Jackson, Eric Clapton, Pet Shop Boys, U2, Whitney Houston, Jamiroquai, Kelis...

Sam je Morales nekoliko puta istaknuo da mu je Hrvatska zemlja "broj 1" kad su u pitanju njegovi europski nastupi, a ove godine svi koji su propustili njegove nezaoboravne nastupe do sitnih sati imati će priliku da dožive pravu house eksploziju kakvu to samo zna napraviti legendarni David Morales.

Kao uvod u nastup Davida Moralesa u Aurori će 30.7. nastupiti popularna mađarska DJ-ica, Niki Belucci. Atraktivna Niki Belucci redovita je gošća mnogih hrvatskih klubova, a zbog svoje karizme i autentičnog nastupa pun je pogodak za dobar provod.

Danas jedna od najpoznatijih ženskih DJ-ica, bukirana je mjesecima unaprijed, a 2007. i 2014. bila je nominirana za najboljeg ženskog DJ na DJ Awards u Francuskoj.

Simbol ljepote, erotizma, slobode, seksualnosti, i nadasve kvalitetne klubske glazbe, vrhunske izvedbe, te izvrsne interakcije s publikom, Niki je DJ-ica čija energija i karizma plijeni pažnju svih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 19:34