KADROVSKA KRIŽALJKA

Dijana Čuljak više neće voditi HTV-ov Dnevnik 3. Odlazi li s Prisavlja?

ZAGREB - Dijana Čuljak više neće voditi i uređivati Dnevnik 3, a umjesto nje vršitelj dužnosti urednika Informativnog programa HTV-a Dražen Miočić postavio je Tončicu Čeljusku.

Nekadašnja voditeljica Dnevnika, koja je tu središnju informativnu emisiju HTV-a prestala raditi krajem prošle godine, odmah je počela raditi Dnevnik 3.

Za sada nije poznato što će se dogoditi s njezinom emisijom “Svijet profita”, točnije hoće li naći novog voditelja i urednika umjesto Čeljuske, ili će tu emisiju jednostavno ugasiti.

Dnevnik 3 osim Čeljuske nastavit će voditi Siniša Kovačić, ali ne i Edi Škovrlj, što ne znači međutim da će on napustiti emisiju. Škovrlj je naime pridružen takozvanim back urednicima Dnevnika 3 - Ankici Posavljak i Vedranu Kukavici - koji zajedno s voditeljima u tandemu uređuju emisiju.

Damir Smrtić koji je ovog ljeta “uskakao” u emisiju zbog godišnjih odmora ipak nije ušao u Miočićevu jesensku kadrovsku križaljku. Što se tiče Dijane Čuljak, nije poznato gdje će biti preraspoređena.

Od sredine prošlog tjedna nalazi se na bolovanju, čime je dodatno potaknula kulorske priče da namjerava napustiti Prisavlje. Čuljak međutim to opovrgava.

- Nikamo ne odlazim, a ako budem išla, obavijestit ću sve na vrijeme - kratko je danas poručila Čuljak.

Komentar Dražena Miočića nismo uspijeli dobiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 10:13