MISS UNIVERSE 2016.

DJEVOJKE, PRIJAVITE SE NA CASTING ZA MISS UNIVERSE HRVATSKE! Najprestižniji izbor ljepote održat će se 15. travnja u hotelu Westin u Zagrebu

 Foto: Miss Universe

Najprestižniji izbor ljepote, Miss Universe Hrvatske 2016., održati će se 15. travnja 2016. godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu, a sva događanja u vezi istoga opet ćete moći pratiti na portalu Jutarnji.hr, te u tiskanim izdanjima Jutarnjeg lista i Glorie. Popularnost ovog izbora dokazuje i 2.100.000 pregleda sadržaja na portalu Jutarnji.hr u mjesec dana praćenja i samog prošlogodišnjeg izbora!

Barbara Ljiljak, prošlogodišnja pobjednica, koja zbog ozljede ruke nije mogla putovati na svjetski izbor i gdje ju je zamijenila druga pratilja Mirta Kuštan, krunom Zlatarne Dodić okruniti će 20. po redu Miss Universe Hrvatske, na glamuroznoj svečanosti, čiji detalji se još uvijek drže u tajnosti.

I ovogodišnja će se pobjednica pridružiti svojim prethodnicama, Nataliji Prica, Elizabeti Burg, Meliti Fabečić, Ivani Mišura i Barbari Ljiljak na Zagrebačkoj školi ekonomije i managementa (ZŠEM) koji i ove godine pobjednici omogućuje studij na ovom prestižnom fakultetu, u vrijednosti do 20.000 Eura.

Dugogodišnjim sponzorima i partnerima izbora, ove godine pridružuje se i Klinika Svjetlost, koja će novoj Miss Universe Hrvatske omogućiti besplatan pregled i brigu o zdravlju očiju. Već su se dvije bivše Miss Universe Hrvatske, Lana Obad i Sarah Ćosić laserskom operacijama riješile dioptrija i nošenja naočala, a od lani tu privilegiju imaju i Miss Universe Slovenije.

Djevojke koje imaju pravo natjecanja moraju biti hrvatske državljanke s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, od 18 do 27 godina (s datumom 01.02.2016.), ne smiju biti udane, rastavljene niti poništenoga braka, ne smiju biti majke. U finalu će sudjelovati 20 finalistica i svaka od njih treba biti spremna na sebe preuzeti odgovornostpredstavljanja Hrvatske na najprestižnijem svjetskom izboru ljepote, MISS UNIVERSE®, te na jedinstvenu godinu u životu ispunjenu novim mogućnostima i poznanstvima, ali i putovanjima, a jedno od najdražih je shopping u ljubljanskom BTC-u.

Prvi casting održan je u Radisson Blu hotelu u Splitu, nakon kojeg slijedi casting u Zagrebu, ove subote, 23.01.2016. u hotelu Esplanade Zagreb s početkom u 11 sati ujutro.

MISS UNIVERSE® najprestižniji je izbor ljepote na svijetu s tradicijom dugom 63 godine, kojeg je dosadašnji vlasnik, Donald Trump, sada kandidat za republikanskog predsjednika SAD-a, nedavno prodao WME/IMG agenciji, globalnom lideru u svijetu zabave, sporta, događanja, medija i mode.

Pobjednica MISS UNIVERSE® godinu dana živi u New Yorku i surađuje s raznim organizacijama za borbu protiv širenja HIV-a i borbi protiv AIDS-a, te postaje ambasadorica dobre volje pri UN-u. Izbor Miss Universe® uživo ili putem snimke gleda više od milijardu ljudi u 180 zemalja svijeta.

Aktualna MISS UNIVERSE® je 26-godišnja Pia Alonzo Wurtzbach iz Filipina. Pia je rođena u Njemačkoj, a do pobjede na Miss Universe bavila se glumom i novinarstvom na Filipinima. Ona svoju godinu mandata živi u New Yorku, a osim „odrađivanja“ crvenih tepiha i premijera, modnih revija i modnih kampanja, njena dužnost je suradnja s mnogim humanitarnim organizacijama uključenim u borbu protiv širenja virusa HIV-a.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 08:40