ZVIJEZDE NA ZRĆU

DOBITNIK GRAMMYA SEAN PAUL STIŽE NA FRESH ISLAND FESTIVAL U Americi i Velikoj Britaniji već je počela pomama za ulaznicama za spektakl na otoku Pagu

 Promo

Izvrsne glazbene vijesti stižu nam iz Amerike. Jedan od najpoznatijih dancehall i R'n'B glazbenika današnjice Sean Paul, koji je rođen na Jamajci, nastupit će na Fresh Island festivalu, koji se na plaži Zrće održava od 11. do 13. srpnja ove godine.

Dobitnik prestižne glazbene nagrade Grammy trenutačno vlada svjetskim top listama u suradnji s popularnom glazbenicom Sijom i hitom 'Cheap Thrills' te singlom 'No Lie', koji je snimio s kolegicom Dua Lipom.

Sean Paul je u bogatoj karijeri ostvario izvrsne suradnje, poput one s Beyonce ili pak s Enriqueom Iglesiasom u hitu 'Bailando'.

Sean će u Hrvatskoj nastupiti prvi put na radost brojnih domaćih fanova.

Marko Delbello Ocepek

Uz njega, na šestom Fresh Island festivalu gostovat će i duo Rae Sremmurd, poznat po suradnji s Guccijem Maneom na hitu 'Black Beatles', koji je bio na prvome mjestu američke Billboard Hot 100 ljestvice.

Promo

Upravo ova pjesma izvodi se diljem svijeta na sve popularnijem Mannequin Challengeu, a onaj najveći na svijetu snimat će se upravo na Zrću za vrijeme njihova nastupa. Rae Sermmurd čine braća Slim Jxmmi i Swae Lee. Svojedobno su surađivali i s Nicki Minaj te Young Thugom.

Treći novi potvrđeni izvođač jednog od najpopularnijih europskih festivala je i britanski dvojac Krept & Konan.

Promo

Mladi glazbenici postigli su veliki uspjeh s hitom 'Young Kingz'. Da će ovo biti jedno od najboljih izdanja Fresh Island Festivala uz navedene izvođače potvrđuju i već poznati nastupi French Montane, engleske DJ zvijezde Tima Westwooda, repera Jazzyja Jeffa te engleske reperice, pjevačice i producentice Lady Leshurr.

Interes za ovogodišnji Fresh nadmašuje sva očekivanja, a veliki broj ulaznica već je kupljen u SAD-u te Velikoj Britaniji.

Zrće će ponovno za vrijeme Fresha postati hrvatski Miami.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:32