PRIJELAZNI PERIOD

DOK OBJAVLJUJE GLAMUROZNE FOTOGRAFIJE, SVE SE 'URUŠAVA'? Seve promijenila članove benda i svi su u 'zavjetu šutnje'. Nakon svega, nastupa u folk klubu

 
 Darko Tomas / CROPIX

Prvi koncert nakon svirke za Dan žena na Zlatiboru Severina će održati ovaj vikend u Zürichu - švicarsku gažu ugovorila je u tamošnjem narodnjačkom klubu "Face", u kojemu je već ranije gostovala, a na njezinu subotnjem nastupu prvi put pratit će je i neki novi članovi benda, koji će popuniti upražnjena mjesta njezinih dojučerašnjih glazbenih suradnika, piše Slobodna Dalmacija.

Otkako je u javnosti odjeknula priča o razlazu s menadžerom i prijateljem Tomislavom Petrovićem, od kojega se nije razdvajala proteklih 17 godina, i angažmanu supruga Igora Kojića na njegovu dojučerašnjem radnom mjestu, posvađeni dvojac nije se oglašavao.

Da situacija u taboru popularne splitske pjevačice nije baš najbolja, posvjedočilo je i njezino nedavno otkazivanje najavljenog koncerta u Začretju, koje je Severina objasnila "problemima između organizatora koji su ga dogovarali".

No sa svojim obrazloženjem ubrzo su se javili i organizatori koncerta iz "Famous bara" navodeći kako je koncert otkazala druga strana.

- Ne želeći spekulirati o razlozima jednostranog otkaza koncerta, ne možemo se oteti dojmu da razlozi leže u najvjerojatnije narušenim poslovnim odnosima ovlaštenog zastupnika izvođača i samog izvođača, o čemu je u više navrata pisano u javnim medijima, a koji su se pojavili nakon što je sklopljen ugovor o organizaciji koncertnog nastupa - poručili su nesuđeni Severinini domaćini iz Začretja.

Smanjuje troškove?

Najava švicarskog koncerta pojavila se i na službenoj Severininoj Facebook stranici te na njezinu Instagramu - riječ je o klubu u kojemu mahom gostuju izvođači poput Teodore, Milana Stankovića, Bobana Rajovića, Mile Kitića, Ace Lukasa, Maye Berović, Dare Bubamare, Dragane Mirković, Jelene Karleuše...

Severinu bi, doznaje Slobodna Dalmacija, na pozornici u "Faceu" u subotu trebali pratiti i neki novi instrumentalisti. Poznato je da u njezinu pratećem bendu više ne svira riječki basist Henry Radanović, koji je to i javno potvrdio rekavši kako će zauvijek ostati prijatelji, kao ni njegov sugrađanin Ivan Popeskić (klavijaturist/producent).

Navodno u sastavu više neće svirati ni gitarist Ivan Pešut. Je li tome razlog činjenica što u posljednje vrijeme sa Severinom nisu imali puno koncerata ili pjevačica možda želi smanjiti troškove, ostaje nejasno. Zavjet šutnje je obostran.

No jedno je, kažu njezini još uvijek bliski suradnici, sigurno - članovi benda nisu se razišli sa Severinom u neprijateljskom tonu, čak bi u nekim posebnim prigodama u njezinu društvu mogli opet stati na istu pozornicu.

- To je sad taj neki prijelazni period, vidjet će se kako će to funkcionirati - rekli su izvori bliski pjevačici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 14:13