POVLAČENJE S WEBA

Dolores Lambaša pobrisala blog zbog straha od tužbe?

 Sandra Šimunović/Cropix

Glumica Dolores Lambaša izbrisala je svoj blog. Od kada je u vezi s Dikanom Radeljakom blog je izazivao veliku pozornost medija, a na njemu je objavljivala sočne detalje iz njihovog zajedničkog života.

Posljednje je bilo pismo koje je uputila Vlatki Pokos u kojem ju je optužila za zlostavljanje male Lane, Dikanove kćeri iz braka sa njegovom pokojnom suprugom Enom Begović. Nazvala ju je galsnogovornicom Dikana Radeljaka. U svom blogu Dolores je pisala i o Dikanovim seksualnim atributima.

Nedavno je čak Dolores Lambaša na svome Facebook profilu objavila kao ju je Vlatka Pokos uspjela posvađati s Josipom Radeljakom te joj je na tome čestitala. Naime, kada je Radeljak na interneu vidio Doloresine 'težnje za objavom prave istine', to ga je jako razljutilo.

- Draga Vlatka, čestitam što ste me večeras konačno uspjeli posvađati i s Josipom, koji je maločas slučajno otvorio internet i ugledao ove moje težnje za objavom PRAVE istine. Priznajem Vam; SNAŽAN je utjecaj koji imate na ovu obitelj, ali šteta što je toliko NEGATIVAN da su svi njezini članovi već odavna odustali od obračunavanja s Vama - napisala je Dolores na Facebooku.

Pretpostavlja se da je jedan od razloga zbog kojeg je Dolores obrisala svoj blog možda baš ta posljednja svađa s Dikanom koji se očito više nije mogao nositi sa činjenicom da se dvije zgodne dame prepiru oko njega, a drugi je možda taj što se Dolores prepala tužbe koju je protiv nje prije desetak dana podigao Vedran Strukar.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 15:24