FANOVI ODUŠEVLJENI

BILA JE PRELIJEPA PLAVUŠA, SADA JE BRINETA Vrijedna supruga hrvatskog nogometaša dane ne provodi besposleno, razvija svoj biznis...

Supruga Realova veznjaka odrekla se svojeg zaštitnog znaka - duge plave kose. Fanovi su svejedno oduševljeni
 Izabel Kovačić / INSTAGRAM

Izabel Kovačić više nije plavuša. Supruga našeg nogometnog reprezentativca Matea Kovačića odlučila je promijeniti svoj imidž, pa je preko noći postala brineta.

Miljenica španjolskih medija, koji je uspoređuju sa zanosnom Irinom Shayk, kojoj je duga plava kosa bila zaštitni znak, za svoju je novu frizuru dobila brojne komplimente obožavatelja, ali bilo je i onih kojima je, kažu, bila ljepša kao plavokosa.

Znalci tvrde da se žene na promjenu frizure uglavnom odlučuju kako bi naglasile neku promjenu u svojem životu, a kod Izabel se, izgleda, radi o promjenama na poslovnom planu.

Izabel Kovačić / INSTAGRAM

Pogreška

Naime, uz svoje nove fotografije na Instagramu napisala je da će uskoro predstaviti nove tkanine za svoj brend Lunilou, koji je pokrenula sa sestrom Ivanom Andrijanić, a koji je usmjeren na proizvodnju proizvoda za najmlađe od prirodnih materijala. Pri tome je pokazala da engleskim jezikom ne barata savršeno. “Jedva čekam predstaviti vam naše tkanine”, napisala je Izabel na engleskom, ali potkrala joj se jedna greška - umjesto “represent” napisala je “represend”. No, lijepu Izabel, koja je svoju trgovinu organskih materijala za bebe u Madridu otvorila prije nepunih godinu dana, to ne zabrinjava.

Izabel Kovačić / INSTAGRAM

Puno ideja

Bitno joj je da posao cvate i da doma, poput nekih supruga poznatih nogometaša, ne sjedi besposleno.

- Ne bih mogla zamisliti takav život - izjavila je za španjolske medije studentica ekonomije, koja je na svoju poslovnu ideju o dućanu za bebe došla provodeći vrijeme s nećakinjom Lucijom, a nikad nije krila da se veseli trenutku kada će i sama postati mama. Podsjetimo, Izabel Andrijanić postala je gospođa Kovačić sredinom lipnja ove godine, kad je dugogodišnjem dečku Mateu rekla sudbonosno “da” i to u crkvi u kojoj su se i upoznali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 19:04