TULUM PUN LJEPOTICA

FOTO: OBIČNE CURE IZ SUSJEDSTVA U BORBI ZA MISS INSTAGRAMA Najmlađi hrvatski erotski fotograf okupio ljepotice na partyju

 Josip Marković

Najmlađi hrvatski erotski fotograf, 18-godišnji Dražen Komar, upriličio je u zagrebačkom Excellente baru događaj koji je, na neki način, obilježio njegovu sad već višegodišnju fotografsku karijeru.

'Kraljica Instagrama' party okupio je tako na jednom mjestu dobar broj njegovih atraktivnih modela, koje su sudjelovale u natjecanju za Kraljicu Instagrama, svojevrsnom izboru za miss interneta koji se već neko vrijeme odvija na portalima i društvenim mrežama. Neke od tih modela Dražen je neko vrijeme uspješno portretirao i u Nedjeljnom Jutarnjem.

Osim "svjetlećih robota", DJ-a, saksofonostice, hladnog vatrometa, te brojnih atraktivnih djevojaka iz Hrvatske i BiH, kao i dobre atmosfere, posebno iznenađenje bio je dolazak nizozemske zvijezde, Playboyeve zečice Kiki van Hees koja je doZagreba potegla iz dalekog Rotterdama. Kiki je s Draženom ugovorila suradnju pa je već danas odradila i foto-session za hrvatski Playboy.

Uoči snimanja, manekenka je pokazala da ipak nije od onih koji previše brinu o težini pa je uživala u probranim hrvatskim delicijama u Restoranu Burin. Nakon brojnih filmskih spektakala koji već neko vrijeme promoviraju hrvatske destinacije, sada će glas o Hrvatskoj biti proširen i kroz Playboyeva izdanja, jer će zečica snimanja odraditi na prepoznatljivim zagrebačkim lokacijama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:49