IMPRESIVNO!

FOTO: TAJNE SEKSI VJEŠTINE NAŠE GLUMICE KOJE SIGURNO NISTE ZNALI Golom fotkom s plaže prisjetila se ljeta, no nešto drugo upada u oči...

 Instagram

Glumica Ana Majhenić, osim što glumi i radi kao radijska voditeljica, ima još dvije velike strasti. Jedna su životinje zbog kojih se često uključuje u kampanje za udomljavanje i protiv zlostavljanja životinja, a druga je joga.

Ako bacite oko na njezine profile na društvenim mrežama, vidjet ćete da vrlo često objavljuje fotografije u raznim pozama kao i najnovija osobna dostignuća ovog tipa vježbe.

No, jednom od posljednjih fotografija doista je privukla pažnju. Na njoj je posve gola, u društvu kućnog ljubimca na plaži, u pozi joge koja u potpunosti skriva sve što se ne bi trebalo otkriti. Radi se o fotografiji snimljenoj prije dvije i pol godine.

Sunce! #tb #herecomesthesun #dobrojutrorio #seaside #miffy #instadog

A post shared by Ana Majhenić (@anamajh) on

Već je i sljedećom fotografijom pokazala koliko je postigla napravivši savršen stoj na rukama. Kako se nogama lagano oslonila na zid, neki su komentirali da djeluje kao da započinje igru Tetris ljudskim tijelima.

Možemo samo reći, bravo, Ana!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:38