NAKON PONOĆI

FOTO: TIA JURČIĆ USRED VJENČANOG SLAVLJA ODLUČILA PROMIJENITI FRIZURU Sa sobom je čitavu noć imala tim za uljepšavanje

 

Mario Mamić, sin Dinamova savjetnika Zdravka Mamića, te Tia Jurčić, pokćerka bivšeg saborskog zastupnika Ljube Jurčića svoju jednogodišnju vezu sinoć su okrunili brakom. Da je to bila fešta na nivou svjedoče brojne fotograifje koje su procurile na društvenim mrežama iako su se mladenci trudili da što manje toga bude otkriveno.

Nakon sklapanja braka pred matičarem sretni mladenci su sa svojim gostima otišli na slavlje u zagrebački hotel Westin, u kojem je Mario Mamić svojedobno proslavio ulazak u svoj prvi brak s Monikom Kravić od koje se razveo nedugo prije nego li je s Tiom obznanio svoju ljubavnu vezu.

Nešto iza ponoći na društvenim mrežama pojavile su se fotografije iz dvorane koje pokazuju da je novopečena Mamić cijelu noć na raspolaganju imala svoj tim za uljepšavanje.

Instagram

Za razliku od nekih mladenki koje nakon ponoći radi komocije presvlače haljinu, Tia je odlučila promijeniti frizuru, pa joj je frizer duge uvojke skupio u konjski rep. Na proslavi vjenčanja bila je i njezina šminkerica, koja je s javnosti na Instagramu podijelila nekoliko Tijinih fotografija.

Mladenka je nosila čipkastu haljinu sirena kroja s dubokim dekolteom koja je savršeno pristajala njezinoj vitkoj liniji. I njezina kuma Višnja Vjetrović, koja je nedavno rodila djevojčicu Saru, pojavila se na vjenčanju s dubokim dekolteom, pa je umalo zasjenila mladenku.

Inače, ni Tiji Mario nije prvi muž - ona je prethodno bila u braku s Amerikancom Chrisom Warrenom, koji je više godina igrao za košarkaški klub Cibonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:58