FILM IZ CANNESA

FOTO: WOODY ALLEN PRIVUKAO BROJNE POZNATE U AVENUE MALL Premijeru 'Cafe Societyja' nisu propustile Žanamari, Tihana Zrnić, Daniela Trbović...

 Ronald Goršić / CROPIX

U kinu Cinestar Avenue Mall u Zagrebu održana je svečana premijera filma Woodyja Allena 'Cafe Society'. Priliku za crveni tepih nisu propustili brojni poznati poput Bojane Gregorić, Antee Kodžoman, Maje Cvjetković, Žanamari Perčić s mužem, Mirjane Mikulec, Marija Petrekovića i mnogih drugih.

Pažnju je privukla pjevačica Žanamari šarenom haljinom koja je joj savršeno isticala figuru, kao i Tihana Zrnić koja se rijetko pojavljuje u javnosti, vrlo decentna i elegantna.

Glumica Ana Majhenić je sjajno pogodila izborom torbe jarko žute boje kojom je razbila tamnu odjevnu kombinaciju, a voditeljica Daniela Trbović došla je pogledati film u ležernom izdanju i bez previše šminke.

'Cafe Society' je ove godine otvorio filmski festival u Cannesu, a ovaj miks komedije i drame, smještena u tridesete godine prošlog stoljeća, donosi priču o Bobbyju Dorfmanu (Jesse Eisenberg) koji odlazi u Los Angeles kako bi se zaposlio u filmskoj industriji gdje je njegov ujak Phil (Steve Carell) iznimno utjecajan agent. Bobby se ubrzo zaljubljuje u djevojku (Kristen Stewart) koja ima dečka, a on ne zna da je taj dečko zapravo njegov ujak Phil.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:32