OTOČANI ODUŠEVLJENI

FOTOEKSKLUZIV Ivan Rakitić sa suprugom Raquel unajmio raskošnu vilu iz 1925. na Ugljanu

Kuća od 350 četvornih metara nalazi se tik uz more, u uvali Čeprljanda. Sagrađena je 1925. godine, luksuzno je uređena u autohtonom stilu.
 Luka Gerlanc / EPH

Nakon razočaranja zbog ispadanja s Eura, gdje se čitava reprezentacija pokazala izvrsnom, sjajni Ivan Rakitić iskoristio je ljetni odmor prije početka priprema sa svojim klubom Barcelona i s obitelji doputovao na otok Ugljan. Sa suprugom Raquel Mauri, kćerkicom Altheom koja je ovih dana navršila tri godine i tek dva mjeseca starom djevojčicom Adarom, Rakitić se smjestio u luksuznoj vili u bajkovitoj uvali Čeprljanda. Tu imaju osiguranu privatnost, a od znatiželjnih pogleda dodatno ih štite stabla palmi i čempresa.

Dolazak slavnog nogometaša s obitelji ipak nije mogao proći nezapaženo pa im je odmah nakon dolaska Turistička zajednica Ugljana na svom Facebook profilu poželjela dobrodošlicu. Usput su postavili i fotografiju zaljubljenih supružnika s nogometaševa Instagrama, na kojoj se Rakitić pohvalio odlaskom na obiteljski odmor.

Vila Maria u kojoj su Rakitići odsjeli smještena je uz samo more, uređena je u mediteranskom stilu i sagrađena je 1925. godine. U 350 četvornih metara luksuza nudi sav potreban komfor, a ima i bazen. Prije samog Eura Ivan Rakitić i njegova Raquel proveli su nekoliko romantičnih dana u Veneciji, ali čini se da nisu imali namjeru propustiti ni odmor na našoj obali. Nogometaš s obitelji svaki slobodni trenutak koristi za putovanja na atraktivne turističke destinacije, a ovaj put to je Hrvatska. Donedavno se nagađalo da bi s Rakitićem na našu obalu mogao doći i najbolji nogometaš svijeta Leo Messi, ali Raketa s obitelji ionako je dovoljno velika atrakcija za Ugljan, gdje će mu mještani zasigurno pružiti zvjezdani tretman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 18:46