KRIV JE ALKOHOL?

HRVATSKA PJEVAČICA OTVORENO PROGOVORILA O OBITELJSKOJ DRAMi 'Uhvatio me za glavu i udario šakom. Lupala sam susjedima i vikala - pobit će nas!'

 Nina Djurdjevic / CROPIX / cropix

Nakon što je prošlog tjedna u stan prijatelja Katarine Rautek upao Krešimir Svitlanović, nevjenčani suprug ove bivše pjevačice E.T.-ja, i palicom im nanio teške ozljede, ona je za RTL odlučila progovoriti o spomenutom incidentu.

- Lupala sam susjedima i vikala, pobit će nas, pobit će nas, on je došao po mene natrag u hodnik, uhvatio me za glavu, opet me udario šakom i vratio unutra u stan. Netko je pozvao policiju. Bog blagoslovio tu osobu koja je pozvala policiju - govori Katarina.

Kako je dodala, njezine su ozljede manje od onih koje je zadobio muškarac za kojeg je Svitlanović sumnjao da je njezin ljubavnik. Ona je uspjela pobjeći iz stana dok je on tukao njezinog prijatelja. Kako Katarina kaže, odnos s njezinim nevjenčanim suprugom već neko vrijeme nije bio dobar, a on je zadnjih osam mjeseci održavao vezu s drugom ženom.

Tvrdi da ga je prije ovoga već dva puta prijavljivala za obiteljsko nasilje.

Nakon posljednjeg ispada policijski službenici su utvrdili kako imaju dovoljno dokaza za uhićenje i prijavu za nasilje u obitelji, kršenje nepovredivosti doma i poslovnog prostora te prijetnje. Šuškanja da je njihov odnos upropastila Katarinina ovisnost o alkoholu, pjevačica demantira.

- Pijem alkohol kao i svatko drugi - objašnjava.

No za RTL je sama rekla da je prije desetak dana zbog pijanstva završila u bolnici Vrapče.

- Ja sam se samo odjednom probudila na Sv. Duhu, a pošto sam imala preko 0,5 promila alkohola u krvi rekli su mi da idem u bolnicu Vrapče pošto su takva pravila. Jer sam ja došla s djetetom u vrtić, a ja se toga ne sjećam. Nije mi jasno da sam od jednog deci votke izgubila pamćenje - govori Katarina koja sumnja da joj je netko nešto ubacio u piće.

Tvrdi da je u bolnici na kraju ostala na svoju inicijativu i iz straha.

Katarina je majka dvoje djece, dječaka Dominika kojeg je dobila s bivšim partnerom i djevojčice Gabrijele koju je dobila s Krešimirom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:00