ŽIVOT PREKO BARE

ISPOVIJEST MLADE HRVATICE KOJA ŽIVI I GRADI KARIJERU U HOLLYWOODU 'Dobila sam nemoralnu ponudu od jednog uglednog producenta. Ostala sam šokirana!'

 Instagram

Splićanka Natalija Ugrina potegnula je sve do dalekog SAD-a da bi u Hollywoodu gradila glumačku i manekensku karijeru. O zvijezdama koje je susretala na ulicama L.A.-ja, naporima koje je potrebno uložiti kao i nemoralnim ponudama koje su joj uputili progovorila je za IN magazin.

Pojavila se u brojnim serijama i filmovima, a ulicama Los Angelesa već je naletjela na glumca Jona Voighta, oca Angeline Jolie, manekenku Cindy Crawford te holivudskog šarmera Georgea Clooneyja. Ipak, tvrdi da iako se zvuči kao bajka, holivudski svijet će vas prvo pokušati uništiti.

- Dosta vas ljudi pokušava obeshrabriti, nalaze vam sto mana. Mlađi vas gledaju kao konkurenciju, a neki vam čak nastoje i nogu podmetnuti – rekla je Natalija, koja se već susrela i s direktnim nemoralnim ponudama.

- Imala sam iskustva s time. Jednu takvu direktnu ponudu dobila sam od jednog producenta. Ostala sam šokirana. Ali samo otiđete lagano, bez svađe, na takav način to riješite – priznala je Natalija za IN magazin.

#pool #fun #LA #SoCal #croatian

A photo posted by Natalija Ugrina (@natalijaugrina) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 01:36