'ŽIVOT NA VAGI'

LUCIJA (23) KOJA SE BORI S KILOGRAMIMA KĆI JE POZNATOG PODUZETNIKA Pokušala se proslaviti pjevanjem, no sad samo želi smršaviti i manje partijati!

 
 YouTube

Lucija Šarić, 23-godišnjakinja iz Zagreba koja se ove sezone natječe u emisiji "Život na vagi", pjevačica je i kći poznatog poduzetnika Marijana Šarića, koji je među ostalim vlasnik Europatradea, Karlovačke banke, Marijan centra i zastupnik Samsunga za Hrvatsku.

Lucija je ranije snimila pjesmu 'Zagrizi ritam', koja je dostupna na njezinim društvenim mrežama, na kojima se pohvalila i gostujućim nastupom kod Mate Bulića.

U 'Život na vagi' prijavila se jer se dugo bori s viškom kilograma, a jednom prilikom uspjela ih je skinuti trideset, no počele su se vraćati.

Lijepa Lucija tako se pridružila drugim natjecateljima koji će uz planirani program nastojati skinuti višak kilograma kako bi sebi i svom zdravlju dali bolju šansu.

Inače se aktivno bavi sportom, no priznaje da jako voli izlaziti, pa se nada da će joj izolacija u showu pomoći da se malo disciplinira.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:08