POČELO JE REZERVACIJOM SOBE...

OVO JE NOVI DEČKO MAJE ŠUPUT Pjevačica potvrdila da je u vezi s generalnim direktorom luksuznog resorta: 'Upoznala sam ga u atraktivnom hotelu'

 
Nenad Tatarinov
 Tom Dubravec / CROPIX

Zagrebačka pjevačica Maja Šuput (38) konačno je odustala od samačkog života i sada uživa u čarima života udvoje, zahvaljujući šarmu hotelskog menadžera Nenada Tatarinova (34), javlja Glorija.

Jedna od članica žirija u Supertalentu tako je pronašla svoju drugu polovicu, uspješnog mladog menadžera koji zna sve o zanimljivim destinacijama za putovanja, vrhunskim hotelima i restoranima, a to su, uz pjevanje, i Majine najveće strasti. Njezin novi odabranik, kojeg ekskluzivno predstavlja u Gloriji, generalni je direktor u D-Resortu Šibenik, luksuznom hotelskom kompleksu u vlasništvu turske Doğuş Grupe.

U vezi su od ovog ljeta, no poznaju se dvije godine, otkako je Maja Šuput ondje prvi put spavala tijekom ljetne turneje.

- Šibenik mi je idealna baza jer su blizu Zadar i Split, a kad sam čula da je ondje otvoren atraktivan novi hotel, brže-bolje sam rezervirala sobu - prisjeća se pjevačica, koju je direktor Tatarinov, inače Puljanin ruskih korijena, osobno dočekao kao VIP gošću. Maji Šuput ondje se toliko svidjelo da je došla i sljedeće godine, pa i ovo ljeto - kad je napokon “kapitulirala” pred mladim direktorom, kako piše Glorija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 18:32