SPOJIO IH FACEBOOK

SIMONA OTKRILA RECEPT ZA BRAČNU SREĆU 'Najljepši miraz koji možete darovati partneru je sačuvano djevičanstvo. Suprug me poljubio tek poslije zaruka'

 CROPIX

Bivša manekenka, starleta i zvijezda reality showa Simona Mijoković trudna je s drugim djetetom, a na društvenoj mreži obožavateljima je detaljno opisala kako se njezino prijateljstvo s poduzetnikom Stanislavom Mijokovićem pretvorilo u iskrenu ljubav za cijeli život.

Simona je otkrila kako je sadašnjeg supruga upoznala na Facebooku i to baš u razdoblju kad se okrenula vjeri i krenula u Tabor.

'Bili smo najbolji prijatelji četiri godine. Znao je svaki moj pad, svaku moju slabost, svaku osobu koja je došla ili prošla kroz moj život. Sve sam mu govorila, plakala, radovala se - dijelila sam s njim svaki osjećaj', napisala je Mijoković.

Dodala je kako su se zaručili u ljeto 2015. i tek tada prvi put poljubili, a do braka su živjeli u potpunoj čistoći tijela.

'Upravo to je naš miraz Isusu koji smo donijeli u brak. Ljudi su nam se smijali zbog naše odluke, ali mi smo znali da je to jedino ispravno. Najljepši miraz koji možeš darovati svome suprugu ili ženi je sačuvano djevičanstvo, tj. čistoća tijela do braka', zaključila je Simona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 21:32