PRIORITETI

SJEĆATE LI SE PJEVAČICE CLAUDIJE BENI? Bila je velika teen zvijezda, predstavljala Hrvatsku na Eurosongu, a danas je posvećena nečem sasvim drugom

Claudia Beni 2003.
 Tea Cimaš / Cropix

Krajem devedesetih Claudia Beni bila je tinejdžerska zvijezda kao pjevačica grupe Teens. S njima je i prvi put nastupila na Dori kad je imala samo 12 godina. Međutim, nakon što se bend raspao, Claudijin se život mijenja, a za IN magazin otkriva što se sad događa u njenom životu.

Premda je još kao dijete privukla pažnju svojim pjevačkim sposobnostima, karijera Claudije Beni nakon razlaza s bendom nije predugo trajala. Krenula je u solo karijeru i 2003. godine predstavljala je Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom ‘Više nisam tvoja’.

Tada, na vrhuncu karijere odlučila se povući s glazbene scene i zaposlila se u jednom frizerskom salonu u rodnoj Opatiji, piše Dnevnik.hr. Vratila se 2013. godine kao vokal grupe Koktelsi, no od tada ni traga ni glasa simpatičnoj pjevačici.

S njom je za IN magazin intervju napravio Daniel Beni s kojim je nastupala u Teensima, prijatelj s kojim je povezana odmalena, čak i rodbinski.

‘Ona sad uživa u majčinstvu. Rodila je blizanke i skroz se povukla. Posvetila se tome i koliko vidim stvarno uživa u tome’, rekao je Daniel i dodao da je i dalje izuzetna pjevačica. Pjevanje su joj zamijenile roditeljske brige, piše Dnevnik.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:15