BRAČNE VODE

SPORTSKO VJENČANJE GODINE Voditelj RTL-a Filip Brkić oženio se košarkašicom Ivom Ciglar

Ljubav je nakon tri godine veze okrunjena brakom
Iva Ciglar i Filip Brkić
 Iva Ciglar / Instagram

Nakon tri godine veze, RTL-ov sportski novinar i voditelj Filip Brkić te košarkašica mađarskog kluba Uniqa Sopron i članica Hrvatske košarkaške reprezentacije Iva Ciglar vjenčali su se ovaj vikend.

Par je svadbeno slavlje za svoje goste organizirao na imanju Kraljev vrh, a tulum je potrajao do kasnih noćnih sati. Naravno, na vjenčanju para koji su inače upoznali zajednički prijatelji bilo je puno osoba iz televizijskog i sportskog svijeta. Brkićev dobar prijatelj s kojim je i započeo novinarsku karijeru na konkurentskoj Novoj TV Saša Sušec došao je u pratnji supruge Zlate Mück, a došli su i Tomislav Jelinčić, Antonija Stupar Jurkin, Nino Štambuk, Ivan Lovreček, Mirjana Hrga, Edita Misirić, Vanja Halilović, Joško Jeličić i Elvis Scoria.

Stigao je i Zlatko Saračević, Ivica Blažičko, Božo Sušec, Renata Končić Minea, Marija Husar Mlinac, a 31-godišnju igračicu, inače iz Slavonskog Broda, podržale su i njezine kolegice iz reprezentacije poput Antonije Sandrić, prije Mišura. Uzvanike, njih 200-tinjak zabavljali su DJ i bend, a oni najizdržljiviji ostali su do 5 sati ujutro.

- Bilo nam je stvarno odlično, jako dobro smo se proveli. Medeni mjesec Iva i ja ne planiramo. Kako živimo odvojeno jer ona igra u Mađarskoj, i slobodno ljeto u Zagrebu za nas je medeni mjesec - rekao je Brkić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. ožujak 2024 18:23