BRAČKI ZAVODNIK

SVI PRIČAJU O JERKU, NOVOM DEČKU SANDRE PERKOVIĆ Znate li koju je poznatu Splićanku ovaj zgodni rukometaš ljubio prije?

 
 Instagram

Javnost ne prestaje brujati o novom dečku Sandre Perković, prezgodnom Bračaninu Jerku Matuliću, a vijest o ovom novom sportskom paru odjeknula je poput bombe, piše Slobodna Dalmacija.

Konačno otvoreno priznanje Sandrini su pratitelji čekali mjesecima, jer su šuškanja o njenome prekidu s trenerom Edisom postala suluda.

Sandra je pak uzvratila boljim izdanjima nego ikada, pa se ženstvena i utegnuta pojavljivala na raznoraznim događajima, uveseljavala fanove zanosnim fotografijama na svome Instagramu i intrigirala čestim druženjima s našim poznatim sportašima.

Čini se da je jedno takvo druženje preraslo u nešto više. Jerko i Sandra zajedno su, objavljeno je na Instagramu, pa mora da je i istinito. Romantična fotografija sve je zapečatila, pa su mogle krenuti i priče o fatalnome Jerku...

Velik dio javnosti sjetit će se da je o rukometašu bilo govora i prije nekoliko godina. Ljubio je Jerko, naime, još jednu poznatu Hrvaticu, a tijekom njenoga nastupa u popularnome talent show-u bio joj je i svesrdna podrška. Veza sa splitskom pjevačicom Majom Bajamić trajala je pune dvije godine, a kada i zašto je došlo do prekida, ne zna se.

I tijekom show-a Jerko nije htio odavati privatne informacije o njihovoj vezi, a samozatajni sportaš zasigurno će taj stav zadržati i u vezi s našom poznatom bacačicom diska, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 15:21