PROTIV 'DESNIČARSKOG KONCERTA'

THOMPSON SE OGLASIO NAKON PROPALOG KONCERTA U AUSTRIJI 'Nitko ga nije zabranio, već je otkazan zbog jednog savim drugog razloga. Neki su prijetili...'

 HANZA MEDIA

Nakon što je otkazan koncert Marka Perkovića Thompsona koji se u subotu trebao održati u gradskoj dvorani u austrijskom Kremsmünsteru na tu temu se oglasio i menadžment hrvatskog pjevača.

Naime, kako kažu, koncert nije zabranjen već je otkazan 'zbog prijetnji građana srpske nacionalnosti potpomognute nekim antifašističkim organizacijama'.

Sadržaj prenosimo u cijelosti:

'Dragi fanovi,

obavještavamo Vas da je koncert Marka Perkovića Thompsona koji se trebao održati u subotu 29.4.2017. u Kremsmünsteru nažalost otkazan. Koncert je otkazan jer općina Kremsmünster navodno nije u mogućnosti organizirati osiguranje za ovaj koncert. Sve detalje za ovaj otkazani koncert moći ćete uskoro na ovoj stranici.

Povrat novca za kupljenu ulaznicu možete iskoristiti na prodajnom mjestu gdje ste je kupili.

Dakle, nitko nije zabranio, navodi menadžment,Thompsonov koncert, kako pišu mediji, već je općinska vlast popustila pod prijetnjama građana srpske nacionalnosti potpomognute nekim antifašističkim organizacijama.

Kao što vidite na ovom dokumentu, zanimljivo da je općina Kremsmünster izdala odluku o uskraćivanju dvorane s današnjim datumom, dan prije koncerta i to par sati prije kraja radnog vremena.'

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:24