IMAMO NOVI HIT?

VIDEO: SEVERINA OBJAVILA NOVU PJESMU I SPOT U sat vremena skupila gotovo 100 komentara: 'Seve, rasturila si! Najbolja pjesma 2017.!'

 
 Promo

Kao što već najavljuje danima, Severina je na svom profilu na Facebooku kao i na službenom kanalu na YouTubeu objavila novi singl i spot.

Pjesma ‘Kuda za vikend?’ četvrti je po redu singl, nakon pjesama 'Kao', 'Otrove' i 'Mrtav bez mene', s nadolazećeg albuma, čiji se izlazak očekuje do kraja rujna.

Pjevačica je već iznenadila fanove objavama fotografija sa snimanja spota na kojima je drastično promijenila izgled. Glazbu i tekst za novi singl potpisuju Miloš Roganović i Filip Miletić.

Ako je suditi prema komentarima na popularnom video servisu, obožavatelji Severinine glazbe su oduševljeni, a neki idu toliko daleko da tvrde kako joj je to najbolja pjesma. Ostanu li reakcije tako pozitivne, možda imamo novi ljetni hit.

'Seve, rasturila si', 'Samo ću jedno reći: žena, majka, kraljica', 'Pjesma je ekstra', 'Severina što god da snimi postane hit. Kraljica balkana', 'Najbolja pjesma 2017', samo su neki od komentara upućeni pjevačici.

Poslušajte i odlučite sami...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 06:02