NOVI BRAK FATALNE DIVE

Elizabeth Taylor udaje se po deveti put

-Žena koja se dosađuje ne vrijedi ni upola toliko koliko žena kojoj muškarci dosađuju - izjavila je ljepotica ljubičastih očiju koja se do sada udavala i rastajala osam puta
 SIPA

Čini se da je Jason Winters postao novi odabranik 78-godišnje filmske dive Elizabeth Taylor koja ni u poznim godinama ne odustaje od ljubavi.

- Nema nikakve tajne u tome da su stalno zajedno, zaljubljeni jedno u drugo, pa njihove zaruke ne predstavljaju iznenađenje - izjavila je osoba bliska zaljubljenom paru.

Iako dvostruka dobitnica Oscara i 49-godišnji zaručnik, suvlasnik grupacije Sterling Winters Management koja zastupa mnoge celebrityje, nisu još potvrdili zaruke, mediji prenose kako se viđaju čitav niz godina.

- Jason Winters jedan je od najboljih ljudi koje sam ikada upoznala i zbog toga ga silno volim - izjavila je još 2007. godine fatalna Elisabeth Taylor. - Kupio je za nas prekrasnu kuću na Havajima i ondje odlazimo kad god je moguće - podsjeća Us Weekly.

-Žena koja se dosađuje ne vrijedi ni upola toliko koliko žena kojoj muškarci dosađuju - izjavila je jednom prilikom ljepotica ljubičastih očiju koja se do sada udavala i rastajala osam puta, preboljela tumor na mozgu, nebrojene operacije, oplakala smrti ljubavnika i prijatelja, ali i dalje ne posustaje. Zamijenjena su joj oba kuka, a zbog osteoporoze prikovana je za invalidska kolica.

2006. godine mediji su javili kako je na samrti, međutim, nedugo nakon toga pojavila se u showu Larryja Kinga i rekla kako bi je "mnogi htjeli pokopati prije vremena". Isto se ponovilo i kada joj je pozlilo nakon smrti Michaela Jacksona.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:54