OSMIŠLJEN NASTUP

Eurosong: Daria Kinzer će uz pomoć ruskog mađioničara nestati sa scene

 Dario Njavro/HTV

ZAGREB - Daria Kinzer na eurovizijsku će se pozornicu 10. svibnja u prvom polufinalu Eurosonga popeti u pratnji ruskog mađioničara i iluzionista Sergeja Vorontsova.

- Ne želimo do posljednjeg trenutka otkrivati što će Sergej izvesti na bini, ali mogu obećati da će se o Darijinu eurovizijskom scenskom nastupu dugo pričati - rekla je Elizabeth Homsi, urednica Zabavnog programa HTV-a, koja će s urednikom projekta Aleksandrom Kostadinovim, producentom Rajkom Pavlovićem i komentatorom prijenosa Duškom Ćurlićem pratiti našu predstavnicu na Eurosongu u Njemačkoj.

- Sergej Vorontsov bit će cijelo vrijeme na sceni s Darijom, dio pjesme ‘Celebrate’ otpjevat će s njom kao jedan od izvođača, a zatim će izvesti trik koji će uskoro uvježbati s našom pjevačicom - najavio je Aleksandar Kostadinov koji je ruskog mađioničara upoznao na jednom Eurosongu.

Iluzionist, koji je trenutačno na turneji po Francuskoj, “kupio” ga je trikom u kojemu na pozornici nestaje automobil. Kako neslužbeno doznajemo, Vorontsov tek treba odlučiti koji će točno trik izvesti u suradnji s Darijom, a njemu se najviše sviđa opcija u kojoj bi pri kraju nastupa, uz pomoć iluzije, dugonoga i 182 centimetra visoka plavuša trebala u jednom trenu nestati sa scene.

Uz mađioničara i HTV-ovu ekipu, s Darijom u Düsseldorf putuju još autor pjesme Boris Đurđević te prateći vokali, djevojke iz skupine Rivers s kojima Daria danas kreće na promotivnu turneju. Ovaj će vikend djevojke pjevati u Amsterdamu, na Eurovision Partyju na kojem će nastupiti uz još dvadesetak sudionika ovogodišnjeg Eurosonga, zatim putuju u Moskvu, na Maltu, u Beograd i Ljubljanu, a 23. travnja Daria će nastupiti u showu “Zvijezde pjevaju”.

Nadamo se da će simpatična plavuša tijekom turneje skupiti simpatije i tako zaraditi dodatne bodove na eurovizijskom glasovanju jer joj kladioničari zasad nisu skloni i predviđaju joj plasman u donjem dijelu ljestvice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. svibanj 2024 05:05